2777
2789
عنوان

معجزه ی سوره ی یس

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 40 پست
معجزش چی بود؟

دلم آروم شد از ۵عصر همش گریه کردم و بعض و خفگی یهو انگار آب ریختن رو آتیش البته من از این یس برای آقا عباس همیشه نتیجه گرفتم 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
الهی...شاید فکر خودتون باشه...یعنی چنین چیزی هم نباشه تو واقعیت...

امشب اره ولی یک ماه یا دوماه پیش رسما اینجوری شده بود

من خونه‌ی مادرم بودم چند روز اومدم همش میگفت  به امسال شما میگن ساندیس خور نمیدونم چی...اصلا نمیدونم چش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کمکی بگیر

کمکی برا کار خونه‌ دیگه‌؟

وگرنه‌ بچه ها رو که نمیشه به کسی سپرد والا کمکیم میگم هفته ای یبار بیاد‌جارو و گردگیری و اینا هروز اومدنش رو نمیشه که؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کمکی برا کار خونه‌ دیگه‌؟وگرنه‌ بچه ها رو که نمیشه به کسی سپرد والا کمکیم میگم هفته ای یبار بیاد‌جار ...

نه برای نگه داشتن بچه هم هست خواهر مادر و..باید کمکت کنن هرمرحله ازرشد بچه ها شرایط خودشو داره از همه سخت تر وقتی سرپا میفتن . بازم بچه داری؟

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

امشب اره ولی یک ماه یا دوماه پیش رسما اینجوری شده بودمن خونه‌ی مادرم بودم چند روز اومدم همش میگفت ب ...

الهی چقدر سخته اینطوری. 

حتما دلش از ی چیزی پر بود میخواسته خالی کنه سرشما. اصلا به دل نگیرین. از طرفش از خدا بخواهین ببخشدش.ان شاءالله همه جوونامون خوشبخت باشن.آرامش داشته باشن... به نگاه امام زمان عج الله

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
امشب اره ولی یک ماه یا دوماه پیش رسما اینجوری شده بودمن خونه‌ی مادرم بودم چند روز اومدم همش میگفت ب ...

حلال کنین من خیلی پرحرفی کردم. خودتون بهتر از من آگاهید مطمئنم و خودمم چون نیاز دارم اینحرفارو بشنوم درواقع بیشتر به خودم میگم. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ترفندی داری ؟ چیزیکه آسونترش کنه

میگم یسری گروه ها هستن کمکن برای مراقبت از کودک. تو پیام دوستی میخواستم بگم درباره ش.

نه برای نگه داشتن بچه هم هست خواهر مادر و..باید کمکت کنن هرمرحله ازرشد بچه ها شرایط خودشو داره از هم ...

وایی راه برن بازم کمک میخواد

دوتا پسر دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم یسری گروه ها هستن کمکن برای مراقبت از کودک. تو پیام دوستی میخواستم بگم درباره ش.

عه چه خوب!

ببخشید من خوابمم نبرد ولی چشامو یکم بستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حلال کنین من خیلی پرحرفی کردم. خودتون بهتر از من آگاهید مطمئنم و خودمم چون نیاز دارم اینحرفارو بشنوم ...

نه اتفاقا واقعا عالی بود حرقاتون‌

نیاز داشتم بشنوم وقت گذاشتی خیلی ممنونم خدا خیر دنیا و آخرت بده بهت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40