2777
2789

من صورتم لک سوختگی داشت یه مدت دکتر رفتم  هیدروگینون داد پوستم نازکتر شد و لکه‌های بدتر شد حتی چند تا کک و مک هم  به وجود اومد  چندبار هم از کرمهای دست‌ساز مثل معجزه و  ژل رویال و ... استفاده کردم  ولی متاسفانه  بازم راضی نبودیم یه  عوارض داشتن   یا  اثر نداشتن  اما تو نینی سایت  یه خانمی از پک  روشن کننده و ضد لکی که استفاده کرده بود خیلی تعریف کرده بود برای آخرین بار دل رو زدم به دریا و   سفارش دادم برام  ارسال کردن  پوستم  ۹۰ د صد بهبود پیدا کرد خیییلی عالی شد ولی العان  ۹ ماهه دیگه نمیزنم بازگشت نداشته  اما  دائم  بیرون که میرم ضد افتاب  میزنم من  فقط شمارش رو دارم ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   میتونی پیام  بدی لینگ کانال و ایدی پیج رو برات  بفرستن  رصایت مشتریا و محصولاتشون رو ببنی  همیشه دعا گوشون هستم  کمترین کاریه که میتونم در قبال محبتشون بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.