2777
2789

(فونت كوشيم عربي و٤حرف فارسي نداره)

در راستاي تابيك قبليم كه كفته بودم همسرم هيج احترام ومحبت نه كلامي نه عملي ونه رفتاري نداره وهميشه به بهونه هاي مختلف ازم دوري ميكنه وجاي خوابش رو سر بالاي جشمت ابرو جدا ميكنه وبه شدت خسيسه براي خودش بهترين ها رو ميخره ولي براي من حتي حاضر نيست يه جوراب بخره ومرتب ميكه زورم مياد خرجت كنم

منم بخاطر هزاران دليل كه البته خودش بهم كفت لباساتو جمع كن ببرمت خونه ي بابات اومدم وبجه هام هم بيشش موندن

حالا بعد٢ماه و١٠روز اومده بهش سلام كردم جواب سلام منو نداد نه شيريني نه كلي هيجي براي اشتي مثلا اومده 

ادامه بست بعدي

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

اوه اوه معلومهههههه حسابی متوجه شده بچه ها بدون مادرررر سخته بزرگ کردنشون و هیچ کس مادر بچه هاش نمیشه و زن خونه اش حتی شده برای کارهای خونه و بچه ها 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک بچه هات... تورو خدا بچه ها رو اذیت نکنین. میدونی توی این مدت چه به روز روحیه بچه هات اومده؟ تا ابد باید بار این فشارهای روحی رو تحمل کنین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بجاي اينكه از دلم دربياره بعم ميكه سركار نرو اكه داشتم خرجت ميكنم ندارم خرج نميكنم

١٠سال ازدواج كردم همه اش ميكه ندارم قسط دارم ولي براي خودش بهترين لباس ماركدار ميخره ازدواج كرديم هيجي نداشت الان ٣تا خونه داره با٢تاماشين ولي برامن كه ميرسه ميكه ندارم

بعد خواهرش بهم ميكه تو جه جور مادري كه بجه هات ول كردي

ويه ذره بهم حق نميده براي تمام بي انصافي هاي برادرش در حق من وبجه هام😭😭😭😭😭

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
اوه اوه معلومهههههه حسابی متوجه شده بچه ها بدون مادرررر سخته بزرگ کردنشون و هیچ کس مادر بچه هاش نمیش ...

با كمال نابوري اومده بهم ميكه همين كه هست من روز خواستكاري كفتم حقوقم كمه وتو قبول كردي مي خواستي قبول نكني

يعني بعد١٠سال هنوز فكر نميكنه كه مسوليت من باهاشه ه،جي ازش خواستم ميكه ندارم برو از بابات بكير

يا قبلا خونه بابات مثلا فلان جيز داشتي بي منطق ترين ادم دنياست

سه تا خونه دارید و احتمالا دو یا سه بچه بعد عین کودکها قهر کردی رفتی خونه بابات که چی؟ شوهرت برا خود ...

نه مسئله ام لباس نيست مسئله ام بي حرمتي به شان يك زن كه اين اقا هيج شناختي از زن نميدونه جيه

من هيج دريافتي از همسرم ندارم جه محبتي جه مالي وجه عاطفي اخه من عملا شده ام كلفت خونه همين

مشکلت رو حل کن ولی واقعا درکت نکردم چطور دو ماه طاقت اوردی بچه هات و نبینی. خدا نصیب نکنه. شرایط هرچقدر هم سخت باشه برو ببین راهش چیه. میدونی با بچه هات چیکار کردی؟ چه شبها که با گریه خوابیدن. خانم بلند شو برو سر زندگیت با همسرت صحبت کن بگو من خرج دارم ماهی انقدر به من پول بده یا به همون خواهرش بگو باهاش صحبت کنه ولی این کار رو با روان بچه هات نکن. الان خونه بابا خوش گذشت؟ 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
شغلت چیه ؟

من معلمم

ولي دلم ميخاد همسرم بهم توجه كنه ارزشم حفظ بشه توي خونه ولي هميشه هركار خوبي كه ميكنم نميبينه وبه محض،يه خطاي كوجيك ولو غير عمد بدترين شكل ممكن باهام برخورد ميكنه به همه زنك ميزنه كه بياييد بيبينيد جكار كرده

من معلمم ولي دلم ميخاد همسرم بهم توجه كنه ارزشم حفظ بشه توي خونه ولي هميشه هركار خوبي كه ميكنم نميب ...

بچه هاتو به امان خدا ول کردی که توجه نمیکنه و محبت نداره

یه ذره قوی باشی راه دوری نمیره

نه که شوهران

ما هر روز قربون ماها میرن ؟؟؟؟؟؟

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
مشکلت رو حل کن ولی واقعا درکت نکردم چطور دو ماه طاقت اوردی بچه هات و نبینی. خدا نصیب نکنه. شرایط هرچ ...

نه من خودم شبا با قرص ميخوابم بميرم براي بجه هام

امروز به خواهرش كفتم برام يه مقدار بول معين كنه

شوهرم ميكه ندارم همين كه هست ميخواي٣ماه يكبار ببرمت بازار يه تيكه لباس بخرم مثلا يبار يه روسري ٣ماه بعد شلوار٣ماه بعد لباس زير 

درصورتي كه خيلي داره ولي براي من حاضر نيست بخره

من با همه جيزش ساخته بودم ولي اون براي تمام كم كاريهاش به محض اعتراض زنك ميزد به برادرم به شوهر خواهرم كه بياييد ببينيد جطور دعوا راه ميندازه

ديكه خانواده ام ازش خسته شدن كه هرجند مدت كارش اين شده هوجي بازي درمياره