الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نه تهران نمیشناسمحقیقتا و اینکه برای هر نفر فرق داره داروش باید بچتونو ببرین ازش یه سوالایی میدرسن به نسبت خود بچه دارومیدن . تو گوگل سرچ کنین یا تو همین نی نی سایت درمورد هومیوپاتی سرچ کنین از تجربیات بقیه میاد اسمو ادرس دکتر هم دادن
تو رو قرآن اسم داروش رو به من میگی دارم دیوانه میشم
عزیزم😔 هومیو پاتی . ولی خودش دوز های مختلف داره و اسمهای مختلف شما باید دکتر هومیوپاتی رو پیدا کنین برین پیشش بنا به سوال هایی که از بچتون میکنن طبق همون دارو میدن .
عزیزان من اصلا موافق هومیوپاتی نیستم. منم یکی از عزیزان بزرگسالم تیک داره و دکتر هومیوپاتی هم رفت و کلی می گفت دکتره حتما درمون میشه ولی هیچ تاثیری نداشت. کلا اونچه در مورد هومیوپاتی گفته میشه به نظرم دروغه من دو تا دکترش رو امتحان کردم که معروفم بودن برای چند بیماری متفاوت. ولی برا هیچ کدوم اثر نکرد. به نظرم هومیوپاتی تو ایران تبدیل به یه حقه شده متاسفانه.