2777
2789
عنوان

تیک گردن و شانه تجربه داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 7124 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما ادامه دادی هومیوپاتی رو؟نتیجه بخش بود؟

بله خوشبختانه . الان ماهی دوتا بهش میدم کمتر کردم داروشو . ولی نمیدونم قطع کنم دارورو بر میگرده یا نه . البته دکترش که میگفت ریشه ای درمان میشه 

داروش اسم خاصی داره؟شما تهران دکتر خوبی میشناسی؟

من نه تهران نمیشناسم‌حقیقتا و اینکه برای هر نفر فرق داره داروش باید بچتونو ببرین ازش یه سوالایی میدرسن به نسبت خود بچه دارو‌میدن . تو گوگل سرچ کنین یا تو همین نی نی سایت درمورد هومیو‌پاتی سرچ کنین از تجربیات بقیه میاد اسم‌و ادرس دکتر هم دادن 

[QUOTE=]من نه تهران نمیشناسم‌حقیقتا و اینکه برای هر نفر فرق داره داروش باید بچتونو ببرین ازش یه سوالایی میدر ...[/QUOTE]

عزیزم من الان دارم فلوکستین و رسپریدون میدم وقتی بردمش هومیوپاتی نباید دیگه این قرصا رو‌ بدم؟

تو رو قرآن اسم داروش رو به من میگی دارم دیوانه میشم

عزیزم😔 هومیو پاتی . ولی خودش دوز های مختلف داره و اسمهای مختلف شما باید دکتر هومیوپاتی رو پیدا کنین برین پیشش بنا به  سوال هایی که از بچتون میکنن طبق همون دارو میدن . 

عزیزان من اصلا موافق هومیوپاتی نیستم. منم یکی از عزیزان بزرگسالم تیک داره و دکتر هومیوپاتی هم رفت و کلی می گفت دکتره حتما درمون میشه ولی هیچ تاثیری نداشت. کلا اونچه در مورد هومیوپاتی گفته میشه به نظرم دروغه من دو تا دکترش رو امتحان کردم که معروفم بودن برای چند بیماری متفاوت. ولی برا هیچ کدوم اثر نکرد. به نظرم هومیوپاتی تو ایران تبدیل به یه حقه شده متاسفانه. 

واااای منم سر تیک پسرم خیلی عذاب کشیدم دیگه خودم افسرده شده بودم داروهای شیمیایی و طب سنتی و همه چیز ...

سلام عزیزم تو رو خدا بگین الان وضعیت بجه تون خوبه منم میخام ببرم کدوم دکتر بردین پسرتونو؟؟؟

سلام عزیزم تو رو خدا بگین الان وضعیت بجه تون خوبه منم میخام ببرم کدوم دکتر بردین پسرتونو؟؟؟

بله عزیزم من راضی هستم . ببین من شهرستان هستم و اون دکتر هر چند وقت از سنندج میاد اینجا . شما هر شهری هستی تخقیق کن درمانگرش هم هست