چشم حتما میام بهت خبر میدم و تا آخر عمر مدیونت میشم و دعات میکنم اگه خوب بشه
انشالله که نتیجه میگیری . ولی همین داروشیمیایی ها هم باعث میشه دیر تر جوارب بگیری . مثلا یکی که سنش بالا باشه چون تو طول زندگیش خیلی داروهای شیمیایی استفاده کرده دیر تر جواب میگیره . ولی اینا چون بچن خیلی زود جواب میگیرن🌹
انشالله که نتیجه میگیری . ولی همین داروشیمیایی ها هم باعث میشه دیر تر جوارب بگیری . مثلا یکی که سنش ...
عزیزم شما بار اولی که دارو رو دادی و گفتی 80 درصد تیکش کمتر شد روزهای بعدش شده بود بعضی روزا باز تیکش زیاد بشه یانه؟ چون الان مال دختر من بعضی روزا خیلی خوب میشه بعضی وقتا باز تشدید میشه نمیدونم این طبیعیه یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنگ زدم بهش یه دختره بی ادبی بود همین که گفتم پیش دکتر تهرانی هم بردمش کم مونده بود قورتم بده گفت برو با همون ادامه بده و دیگه بهم پیام نده. یعنی فقط شاخ دراوردم از شدت بی ادبیش و طرز حرف زدنش
زنگ زدم بهش یه دختره بی ادبی بود همین که گفتم پیش دکتر تهرانی هم بردمش کم مونده بود قورتم بده گفت بر ...
واقعا ؟ ببخشید عزیزم . من شرمندم . من با خودش برخورد نداششتم . دختر این خانم با اون کوهیار که گفتم هردو پیش اون که مادرشه دوره دیدن . برای همین خواهرم گفته بهش بگی از طرف کلمانتین که دخترش میشه بگی معرفی شدی که قبولت کنه . چون هر کسی و قبول نمیکنه . حالا انشالله با همون دکتر تهرانی نتیجه میگیرید . چون واقعا دکتر خوبیه
واقعا ؟ ببخشید عزیزم . من شرمندم . من با خودش برخورد نداششتم . دختر این خانم با اون کوهیار که گفتم ه ...
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه من میدونم شما فقط خواستین کمک کنید. این خانم بی ادب که من باهاش حرف زدم خود کلمانتین بود خود دختره بود گفت من شاگرد مامانم هستم. وگفت اون کوهیار دزد و شیاد بوده و کلی جزوه های ما رو دزدیده و کلی شکایت مریض داشته. البته قطعا این حرفشم دروغ بوده از بی تربیتیش بوده