2777
2789

منم زدم ماه قبل همون ماه زودتر از هروقت دیگه ایی پریود شدم

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند وقت اقدامی

من ده ماه اقدامم شما چی؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
خیلی بد بخدا اشکم بند نمیاد

قلبتو بده به خدا آروم میشه گلم، به خدا هرچی خیر و صلاحت باشه همون میشه

من سالها نازایی بی علت داشتم آخرم بعده هفت سال خیلی ناغافل باردار شدم اونم دوقلوی دختر و پسر

زمانی که اصلا انتظارشو نداشتم هفت ماه خوشی و ذوق قد تموم دنیا داشتم تا یه شب کسی انقدر رو مخم رفت فشارم بالا رفت و ختم دادن و بچه هام زنده بدنیا اومدن و جلو چشمام مردن

من قلبمو ثابت کردم رو اینکه خدا بهتر میدونه چی خیره برام

الا اگرچه بچه ندارم تو این دنیا ولی تو بهشت دو تا گل دارم که یه روز نجاتم میدن به امید خدا و دلم به این خوشه

اوهههههههههیییییی امضامو صولتی کلدم دلتون بسوزه حسود پلاستیکیا 😍
درمانی هم کردین؟!

دکتر برام کوالی فول و ویتامین د۳ رویال ژلی با اووبوست نوشته 

دوماه قبلم آمپول hcg زدم و لتروزول خوردم

قلبتو بده به خدا آروم میشه گلم، به خدا هرچی خیر و صلاحت باشه همون میشه من سالها نازایی بی علت داشتم ...

،🥺🥺🥺🥺🥺 چقدر. سخت

منم یکساله اقدامم.  هر قرص و دارو و آزمایش و.... بوده امتحان کردم اما هیچی به هیچی😑😑😑

مشکل چیه شوهر یا خودت

من هر دوعه فولیکولا خودم کوچیکه شثهذمم مرفولوژیش پایینه