2777
2789
عنوان

افت ناگهانی amh کمک

4381 بازدید | 50 پست

سلام‌ اصلا حال و روز خوبی ندارم. پارسال آبان جواب آزمایش ذخیره amh  ام ۲.۱۹ بود هفته گذشته روز سوم پ البته روز قبلش توی محل کارم و خونه با استرس شدیدی روبرو شدم حالا جواب آزمایش گرفتم شده 0.48 خیلی خیلی پایین اومده قلبم شکسته . تا دو سال پیش گرفتار استرس درس خوندن و البته الان گرفتار کار استرس دارم که باعث شده ظهرها غذا نخورم آب نخورم ... ازدواج هم که هنوز نتونستم . یکی بگه چکار کنم ؟ میترسم . ۳۸ سالمه البته آخرهای ۳۸ سالگی.

شاید ازمایش اشتباه شده پریودی ت چجوریه؟مرتب ؟

مرتبه ولی این ماه خیلی توی محل کارم استرس کشیدم توی خونه هم واقعا عصبی شده بودم از بدبختی خودم صبح اش هم با کلی بغض رفتم آزمایش تنهاااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب موقع غذاتو بخور سروقت .غذای کنسروی نخور .سعی کن ورزش داشته باشی پیاده روی  شیرینی جات کم کن&n ...

نمیگذارن بخدا. هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر استرس بگیرم. تا دو سال پیش درگیر دفاع دکتری رشته سنگین، ده سال کار وحشتناک محل کارم و حسادت ها!!! . امکان داره  یعنی اشتباه شده باشه؟ من حتی فرصت ازدواج هم هنوز واسم جور نشده با این amh پایین دیگه چه خاکی سر بریزم.؟؟؟ میترسم

نمیگذارن بخدا. هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر استرس بگیرم. تا دو سال پیش درگیر دفاع دکتری رشته سنگین، ده ...

بله امکان اشتباه ازمایشگاه هم هست یبار دیگ تکرار کن روز سوم پریودی ت ازمایشگاه معتبر ازمایش بده

بله امکان اشتباه ازمایشگاه هم هست یبار دیگ تکرار کن روز سوم پریودی ت ازمایشگاه معتبر ازمایش بده

من میترسم که پارسال اشتباه محاسبه کرده باشند این درست باشه. خدا واسه هیچکی پیش نیاره این وضع منو.