سلام اصلا حال و روز خوبی ندارم. پارسال آبان جواب آزمایش ذخیره amh ام ۲.۱۹ بود هفته گذشته روز سوم پ البته روز قبلش توی محل کارم و خونه با استرس شدیدی روبرو شدم حالا جواب آزمایش گرفتم شده 0.48 خیلی خیلی پایین اومده قلبم شکسته . تا دو سال پیش گرفتار استرس درس خوندن و البته الان گرفتار کار استرس دارم که باعث شده ظهرها غذا نخورم آب نخورم ... ازدواج هم که هنوز نتونستم . یکی بگه چکار کنم ؟ میترسم . ۳۸ سالمه البته آخرهای ۳۸ سالگی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم ب سلامتی ازمایشت ک خوبه خداروشکر ،سال نو مبارک ازمایش قبلی ت چجوری بود؟روز سوم پریو ...
اره منتها بین سوم و چهارم پ بود آره رفتم همون ازمایشگاه با استرس زیاد جواب باز کردم . یک ماه و نیم پیش نزدیک دو ماه تقریبا ۰/۴۸ بود پایین بود الان زده ۳.۱۱ خودم شاخ درآوردم آره همون جا بود چون معتبره دوباره رفتم همون جا.
دکتر چرا دایم برات ازمایش هورمونی مینویسه ؟کلا مشکلت چی بود ک رفتی دکتر ؟
من یکی از دوستام میگفت این آزمایش ها را چک کنید من هم سر کنجکاوی تقریبا از دو سال پیش هر سال یک بار انجام دادم اونا هم ۱.۸۲ ، ۲.۱ بود تا این آخر یکدفعه شد خیلی پایین اما خیلی اون ماه از محل کار استرس کشیدم و توی خونه شب ازمایش بدتر . درکل ۸۰۰ هزار برای این ازمایش ها رفت چون تحت بیمه هم نیست .