2777
2789
عنوان

افت ناگهانی amh کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4381 بازدید | 50 پست
ب موقع غذاتو بخور سروقت .غذای کنسروی نخور .سعی کن ورزش داشته باشی پیاده روی  شیرینی جات کم کن&n ...

سلام. من بعد از ۲ ماه تقریبا دوباره رفتم ازمایش این سری جواب اومده:

Lh:3.02

Fsh:5.12

Amh:3.11 

منتها بدون استرس بودم این ماه و آب پرتقال و شیر و آب زیاد خوردم. نمیدونم اصلا این آزمایش ها فکر کنم همش مشکلی داره.

سلام. من بعد از ۲ ماه تقریبا دوباره رفتم ازمایش این سری جواب اومده: Lh:3.02 Fsh:5.12 Amh:3.11&nbs ...

سلام عزیزم ب سلامتی ازمایشت ک خوبه خداروشکر ،سال نو مبارک  ازمایش قبلی ت چجوری بود؟روز سوم پریودی ازمایش دادی؟تو همون ازمایشگاه بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ب سلامتی ازمایشت ک خوبه خداروشکر ،سال نو مبارک  ازمایش قبلی ت چجوری بود؟روز سوم پریو ...

اره منتها بین سوم و چهارم پ بود آره رفتم همون ازمایشگاه با استرس زیاد جواب باز کردم . یک ماه و نیم پیش نزدیک دو ماه تقریبا ۰/۴۸ بود پایین بود الان زده ۳.۱۱ خودم شاخ درآوردم آره همون جا بود چون معتبره دوباره رفتم همون جا.

اره منتها بین سوم و چهارم پ بود آره رفتم همون ازمایشگاه با استرس زیاد جواب باز کردم . یک ماه و نیم پ ...

ولی فکر کنم جواب amh ها کلا متغیره بستگی به وضعیت استرس اون ماه داره اما fsh و lh دقیق تر باشه اونا همون کم بود بین ۵و ۷ ازمایش قبلی .

دکتر چرا دایم برات ازمایش هورمونی مینویسه ؟کلا مشکلت چی بود ک  رفتی دکتر ؟

من یکی از دوستام میگفت این آزمایش ها را چک کنید من هم سر کنجکاوی  تقریبا از دو سال پیش هر سال یک بار انجام دادم اونا هم ۱.۸۲ ، ۲.۱ بود تا این آخر یکدفعه شد خیلی پایین اما خیلی اون ماه از محل کار استرس کشیدم و توی خونه شب ازمایش بدتر . درکل ۸۰۰ هزار برای این ازمایش ها رفت چون تحت بیمه هم نیست .