2777
2789
عنوان

درمان تیرگی زانو هام

82 بازدید | 7 پست

الان دو ماهه دارم زانو هام رو لیزر می کنم خودم حس می کنم که ۲۰ درصد جواب داده تا الان 

دستگاه الکساندرایت رو بهم گفتن روشن هم میکنه ولی خب فک نکنم دیگه مثل دستگاه وایتنینگ اثر کنه ولی خب من دارم انجامش میدم 

خانومه بهم گفته در کنارش کرم هیدروکینون ۴ درصد هم شبا بزنم روی زانوم و صبحا ضد افتاب بزنم بهش و زیر نور خورشد نباشه 

منم امروز هیدروکینون رو خریدم ۴۵ تومن بود 

ضد افتاب هم داشتم 

البته تیرگی زانو من خیلی کمه ولی میخوام استفاده کنم  اگه جواب گرفتم مبام اینجا پیام میدم که شمام اگه خواستید استفاده کنید 

امیدوارم که جواب بده 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موهاتون چجوری بود که لیزر الکساندرایت رفتید میگن روی پوستای روشن و موهای نازک جواب میده درست میگن؟

هیدروکینون روی تیرگی قوزک پا هم تاثیر میذاره؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
من بلد نیستم چجوری باید تگ کنم ؟

ببینتوی کیبوردت ایمیل رو میزنی بعد اسم منو میزنی بعد مثلا روی حرف یکی مونده به آخرش دوبار بزن بعد خودش برات پیشنهاد ها رو میاره و اسمم میاد هی باید امتحان کنی روی حروف بزنی تا فرد مورد نظرت رو پیدا کنی

ببین مثلا الان خودموتگ میکنم

@aida_8511‍ 1

عزیزم موهاتون چجوری بود که لیزر الکساندرایت رفتید میگن روی پوستای روشن و موهای نازک جواب میده درست م ...

من برای موهای زائد با دستگاه تیتانیوم شاتی ۲۰۲۳ انجام دادم الانم تو شارژ سه ماهم افتادم 

برای پاهام و دستام پایین کمرم و دور نافم عالی بود واقعاااا بی نظیر بود الان ۸۰ روزه شیوشون نکردم انگار پوست بچه ست و مویی در نیومده اونایی هم که در اومدن زرد و سفیدن که مشخص نیست 

ولی متاسفانه بیکینی و لاین باسن و زیربغلم بازگشت داشت مثل قبل نشده ۲۰ با ۳۰ درصد بازگشت داشته 

منم می خوام شارژم رو برای اونجا هایی که جواب داده با همون تیتانیوم برم 

ولی این قسمتایی بازگشت داشت رو با الکس انجام بدم از اول ببینم نتیجه میده یا نه 

برای قوزک پام تیرگی نداره  ولی ونجا ممکنه نور بخوره بهش نور هم بخوره بیشتر تیره میشه و لک میندازه

رنگ پوست هم فک نکنم زیاد مهم باشه خودم گندمی رو به سفید هستم 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند