2777
2789
عنوان

افت ناگهانی amh کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 50 پست
من یه مدت هم چیپس و اسمارتیس زیاد خوردم.  راه نداشتم .

دیگ نخور برای کیفیت تخمک غذای سالم بخور ب هیچ وج استرس نداشت باش .استرس سم برا ذخیره تخمدان پایین میاره غذای کنسروی بزار کنار ورزش کن ک حالت خوب بشه یوگا یا ورزش هوازی .ان شالله حالت خوب بشه و مشکلت حل شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا برای استرست بهت پرانول بدن قرص خوبیه ولی سرخود نخور حتما دکتر برو بهش بگو استرس ت زیاده اول همه سلامتیت مهمه استرست باید کنترل شه تا مشکلی هم برا دخیره تخمدان پیش نیاد با گریه و استرس بیشتر ذخیره پایین میشه .

دیگ نخور برای کیفیت تخمک غذای سالم بخور ب هیچ وج استرس نداشت باش .استرس سم برا ذخیره تخمدان پایین می ...

ولی دیگه هر روز کمتر کمتر میشه.  خدا باعث  این وضع را هدایت کنه اینطور ما را با درس خوندن سرکار گذاشتن و ارزشی نداشت. توی محل کارم همه ایده هام را دزیدن و زبان بلند حقم را نمیدن. دیگه میگم برم یه گوشه دیده نشم حالم از خودم بهم میخوره . چقدر از خودم برای کارم مایه گذاشتم

ن عزیزم هرروز کم و کمتر نمیشه پزشک متخصص زنان برو راهنماییت میکنه برای استرس هم پیش ی مشاور خوب برو ...

عزيزم شما چقدر مهربونی. باشه. بهترین ها واست اتفاق بیفته.

نمیشم ولی مسبب همه گرفتاری ها خودمون هستیم من بایست خیلی وقت پیش بفکر زندگیم می بودم 

درسته همه چی به موقعش ،ولی بعضی وقتا تقدیر واقعا نمیذاره ادم به خواسته هاش برسه ،من خودم عاشق بچه م ۲۱سالگی نامزد کردم و با کلی اتفاقات خیلی بد وخیلی خوب الان باسی سال سن با دوتا سقط و الان باردارم دعا کنید سالم بیاد بغلم منو همین دو ماه پیش دکتر فرستاد ازمایش ذخیره تخمدان با کلی ناامیدی نوبت گرفتم وشکر خدا باردارشدم به ازمایش نرسید دعام من سالم بیاد بغلم ان شالله شمام خوشبخت بشی وزود طعم مادر شدنو بچشی دست خدا هیچی نشد نداره من دیدم کسایی که با ۴۵سالم باردار شدن

درسته همه چی به موقعش ،ولی بعضی وقتا تقدیر واقعا نمیذاره ادم به خواسته هاش برسه ،من خودم عاشق بچه م ...

ایشالا عزیزم بسلامت دنیا میاد نگران اصلا نباش. آدم نهایت یک بچه یا ۲ تا بیشتر اشتباهه .