2777
2789
عنوان

افت ناگهانی amh کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4386 بازدید | 50 پست
همون amh واسه سال ۹۹ و ۱۴۰۰ بود. 

سال 99 1.82 بود بعد سال بعد 2.1شد ؟جالب بیشتر میشه چون از لحاظ علمی با افزایش سن ا ام اچ کم میشه  ولی خب مشخص ازمایش زیاد اعتباری بهشون نیس نگران نباش مهم پریوی ک منظم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو داخل ی ازمایشگاه انجام میدیدچقدر متغییر رقم ها ولی خب نگران نباش  ،مهم پریودی منظم و سر ...

اره همه را یک جا. ولی در کل احساس میکنم amh یه فاکتور خیلی متغیره . به یکی هم گفته بودند ۰/۱ ولی سونوگرافی جواب داده بود که وضعیتش خوبه. نمیدونم 

سال 99 1.82 بود بعد سال بعد 2.1شد ؟جالب بیشتر میشه چون از لحاظ علمی با افزایش سن ا ام اچ کم میشه &nb ...

و الان هم یکدفعه ۳.۱۱ شده فکر کنم یه سری هورمون ها داخل بدن باعث بشه  توی ازمایش خون یا amh مخفی شه یا بیشتر خودش نشون بده شرایط استرس و زندگی استرسی هورمون ها را مخفی کنه یا شادی‌ بیشترش کنه

سلام عزیزم ،خوب هستید،من دیشب پست شما در مورد کاهش ذخیره تخمدان رو دیدم،حقیقتش منم الان مشکل شما رو دارم ،من ایران نیستم و منم برای تحصیل اومدم خارج از کشور ،دو سال پیش اومدم ایران و همه آزمایش های هورمونی رو انجام دادم و amhام 3.65بود ،البته من از شما بزرگترم و متولد 60هستم،امسال ازدواج کردم و با این امید که همه چی اوکی هست اقدام کردم واسه بارداری،ولی بعد از 5ماه اقدام هیچ اتفاقی نیافتاد،هفنه پیش رفتم دوباره آزمایش هورمونی دادم و با کمال ناباوری سطح هورمون AMHمن به شدت افت کرده بود.0.44یعنی از 3.65رسیده به 0.44در عرض کمتر از دوسال ،منم تو این مدت واقعا استرس زیادی رو متحمل شدم ،حالا نمیدونم آیا برم آزمایش رو تکرار کنم یا نه این درسته،دکتر رفتم و بهم گفت فقط باید از تخمک اهدایی استفاده کنی ،منم خیلی نگرانم و اینکه هم خودم خیلی بچه دوست دارم و هم همسرم ،واقعا خیلی تو شرایط بدی هستم ،شما تست رو تکرار کردید؟سونوگرافی  هم دادید؟ نتیجه چی شد ؟