2777
2789

منم ریختم منتظرم شب با شوهرم ببینیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دیدی بیزحمت بگو چی شد

باشه چشم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نیاین بیگن اسپویل کرد 

نیاین تو تاپیک. 

صمدو لخت کردند ازش فیلم گرفتن بعدشم ولش کردن 

مژگان فهمید شوهرش سرطان داره 

صمد اومد نعیم و از پشت زد و دزدیش 

ساخلو نشون داد که دزده بهش غذا داد  

دزده را تو هاله نشون دادن ،نفهمیدیم کیه

دزده داشت ظرفها ساحلو میشست حلقه دستش بود عوضی😐 

از پشت سر تو هاله نشونش داد سیگاررمیکشید 

شک به همممممه دارممممم هرررر کی سیگااار میکشه؛ 

حتی مادربزرگ خدابیامرزم😩

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میشه بگی ازون قسمت که کشتیگیره کامران تفتی رو پیدا کردن و کشتنش بقیش چی شد؟ ندیدم ازونجا ببعدشو

بردنش تو ویلا اول زدنش اعتراف نکرد بعد تفنگو ازشون گرفت از ساحل بد گفت نعیمم کشتتش بعد صمدو صدرا به زور آدرسشو پیدا کرد پلیسها اما قبل اینا جلوی درشون بودن 

نعیم با موتور قایم شد وقتی صمد ازدست پلیسها فرار کرد سوارش کرد و فراریش داد 

بعد کتکش زدن جای اون اصل کاری رو لو داد 

باهم رفتن و اونجا نعیم و رضا رفتن داخل ویلا اما کسی نبود بعدشم یه ناشناس فیلم فرستاد که همونجا بوده و به محض اومدن اینها رفته توماشینش که ساحل توش دست و پا بسته بود 

اینام خوشحال شدن که ساحل زنده س

پلیس هم موتور رو پیدا کرد آدرس رو از صاحب موتوری فهمید دارن میرن خونه باغ از اون ور نعیم رو انداختن صندوق عقب دارن میبرنش

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz