2777
2789
نیاین بیگن اسپویل کرد  نیاین تو تاپیک.  صمدو لخت کردند ازش فیلم گرفتن بعدشم ولش کردن& ...

باریکلا 

کامل گفتی 👌

پلیس هم فهمید ک نعیم با موتور اون مرده صمد و دزدیده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ، صمد اومده برای انتقام و نعیم رو گرفته

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

میشه بگی ازون قسمت که کشتیگیره کامران تفتی رو پیدا کردن و کشتنش بقیش چی شد؟ ندیدم ازونجا ببعدشو

بعدش صمدو که کامران تفتی لو داد گرفتن بردن ولی اونم آدم یکی دیگه بود معلوم شد ساحلم زندس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نیاین بیگن اسپویل کرد  نیاین تو تاپیک.  صمدو لخت کردند ازش فیلم گرفتن بعدشم ولش کردن& ...

همه میگن یا رضاست 

یا باباناتنیه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

توجه کرده باشید دزده پیر نیست بقیه گفتن پروانه هست ولی اون تعریف کرد که نعیم خواهرشو از آتیش کشیده بیرون پس بهش مدیونه

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

مردبوددزده نه؟ اخه خیلی دستاش ظریف وگوگولی بودمن شک کردم ولی نیمرخش تاربوددمردبود😂

دزده شبیه سیروان بود

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
همه میگن یا رضاست  یا باباناتنیه

رضا کنسل شد چون خواهرشو نعیم نجات داده طرف پیر نبود جوان بود

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz