2777
2789

خواهرا تو این شب عزیز و بارونی نیازمند دعاتونم...دعام کنید به حق جواد امام رضا منم مادر بشم خسته شدم از انتظار ۶ ساله ک منتظرم و خبری نمیشه ... دیگه طاقت ندارم از انتظار سخت تر حسرت خوردنمه بعد از شنیدن بارداری کسی بخدا اصلا حسود نیستم قبلانم برام مهم نبود ولی یکی دوساله برام مهم شده از خودم متنفر میشم وقتی از شنیدن خبر بارداری کسی بغض میکنم..دلم نمیخاد اینجور باشم ولی دست خودم نیست من و شوهرم هردو بچه اول خونواده ایم و زودتر از خواهر برادرامون ازدواج کردیم ولی خواهر برادر من و دوتا خواهر همسرم ک بعد ما ازدواج کردن زود بچه دار شدن ماهم دلمون بچه میخاد خدایا چرا ما همیشه همه چیزو دیر به دست میاریم بخدا من خیلی سختی کشیدم تاحالا حقم این نیست واسه بچه هم که حق طبیعیه همه آدماس و براحتی مادر میشن هم انقد منتظر بمونم ولی بازم میگم هرچی خواست خداست خدایا تو رو به حق امام جواد دلمو خوش کن و دامن همه منتظرارو سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله عزیز... ان شالله بحق همین شب عزیز و اعیاد رجب و شعبان بزودی خدا یه قلب دیگه هم تو دلت به تپش بندازه...

نی نی های سالم و صالح🙏🤍

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خدا بحق این شب عزیز ی پسر شیطون مثل مال من نصیبت کنه دیگه این گریه ها و این روزا یادت بره 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
امیدوارم به زودی تاپیک بزنی و بگی دوقلو باردارم

فداتشم عزیز دلم اتفاقا چند روز دیگ انتقال جنین دارم و قراره دوتا جنین بکارم یعنی میشه موفقیت آمیز باشه🤩🤩بیام بگم دوقلو باردارم خدایا کمکم کن