2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید طلاق صوری برای حقوق مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 93 پست
من اصلا حرفت رو قبول ندارم  پس همه مردم صیغه کنن  کسی نمیتونه خرج زن بده غلط میکنه ازدوا ...

اونی ک این راه انتخاب کرده ریسک کرده 

خود من اینکارو نمیکنم چون مناسب خودم نمیبینم 

ولی اونی ک این راه رفته از زندگیش مایع گذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیلا شوهر خالم دختره باباش شرکت نفتی بود طلاق گرفت بعد یه صیغه بین خودشون خوندن چون شوهرش بیکار بود بعد فوت بابا حقوق میگرفت:)

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃

دزدی نیس

وقتی صیغه کسی باشی اون آقا موظف به دادن نفقه نیس و خانوم هم ازش ارث نمیبره،پس کار غیرشرعی و غیرقانونی نکرده

صیغه خیلی فرق داره با ازدواج دائم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه سوال دارم عزیزم  یه مرد که فوت کرده باشه و حقوقش رو زنش میگیره  بعد از چند سال رنش هم ...

مادربزرگ و پدر بزرگ من هر دو بازنشسته بودن 

زمانی که پدر بزرگم فوت کرد مادربزرگم هم حقوق بازنشستگی خودش رو می گرفت هم شوهرش رو 

ولی وقتی مادربزرگم هم فوت کرد عمه ام که شوهر نداشت حقوق پدرش رو فقط میگیره دیگه هم مادر هم پدر رو نمی گیره 

اگه پدرش حقوق بگیر نبود برای مادرش رو می گرفت 

ولی در هر شرایطی حقوق پدر یا مادر کامل به دختری که شوهر نداشته باشه و خودش شاغل نباشه میرسه 

همسایمون این کارو کرد. شوهره صیغه نکرد هیچ. رفت دوس دخترشو گرفت وباهاش ازدواج کرد😂😂😂😂

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤