2777
2789

من خودم یک پسر پنج و نیم دارم. و یک دختر دو ماه و نیمه. 

قبلاً نظرم به دو بچه بود ولی از وقتی دخترم بدنیا اومده نظرم به ۳ تاست. 

هرچی بیشتر بهتر چهارتا یا پنچتا چون خودم دوس دارم به همه توصیه میکنم

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

اگه اعصاب داری تربیتشون کنی و پول داری در رفاه باشن والا ده تا هم خوبه🥰🥰

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم مثل شمام اولی پسر دومی دختر با همین فاصله سنی. از وقتی دخترم دنیا اومد دلم بچه بیشتر خواست ازبس خواستنی بود سومی رو به هوای دختر حامله شدم پسر شد 😅😅حالا میگ بخاطر یه دختر دیگه چهارمی هم بیارم😅

میشه لطفا برای سلامتی پسرم یه حمد مهمونم کنی 🙏
خرجش چی؟ حتما روزیشو با خودش میاره    

خب زور که نکردم گلم اول ببین میرسونی یا نه گرچه بستگی داره چطور خرج کنی اصولی خرج کنی میشه تا ستا بچه

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

دقیقا منم مثل شمام اولی پسر دومی دختر با همین فاصله سنی. از وقتی دخترم دنیا اومد دلم بچه بیشتر خواست ...

احسنت موفق باشی