2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد همچین شوهری چیه.

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 44 پست
تا ساعت ده و یازده میخوابه باورت میشه بعد میره بیرون از خونه بقول خودش پرزنت کنه تا ساعت ۱۲ من رنگشو ...

عزيزم نميشه بي تفاوت باشي 

يه حركتي بزن

البته قبلشم با مشاور صحبت كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با همچین مردی زندگی کردم خیلی خودمو ازار میدادم بابت رفتاراش و خودخوری میکردم،اکر قصد جدایی نداری تنها راهش بیمحلیه و اینکه حتما یه راه درامد برا خودت پیدا کن هر چقدر کم،برو بگرد خوش بگذرون با خانواده ت با دوستات ،خودتو اسیر همچین مردی نکن غصه نخور ،هیچ مردی ارزش غصه خوردن نداره،گرچه گاهی خودم غصه میخورم بخاطر همه بلاهایی سرم اورد

بابا دلتنگتم....
یکم از خوبیاش بگو ببینیم میشه رو کفه ترازو یکاری کرد یا کلا خوبیم نداره؟؟

تنها خوبیش اینه که همیشه دعوا و بحث رو کش نمیده قهر نمیکنه یا داد و بیداد و کتک کاری اوایل خوشم میومد از این اخلاقش اما بعدا فهمیدم ببخشید همه چیز به ی ورشه

همش بدیه پس با این حساب چی دیدی تو ش زنش شدی جانم؟

اوایل خوب بود نمایش بود یا هر چیزی که من گولشو خوردم. تو یک شرکت کار میکرد درامدش خوب بود ساعت کارش مشخص بود.ول کرد رفت سراغ این کارای مزخرف که باید دنبال مردم راه بری ب تو پورسانتشو بدن. بهم میرسید تفریح و همه چی ولی از وقتی رفتیم خونه خودمون دیگه کلا شد یک ادم دیگه

همش دماغش تو سرشه قیافه میگیره اصلا از سرکار ک میاد حرف نمیزنه و طرفدار خانوادهشه و فقط کل زندگیشو ب ...

وای اینم فقط و فقط خانوادش.اصلا محبت های منو نمیبینه من جان از دهنم نمیفته.چقد خودمو براش لوس و لوند کردم جواب نداد.سرد شدم جواب نداد.هر کار فکر کنی کردم

اوایل خوب بود نمایش بود یا هر چیزی که من گولشو خوردم. تو یک شرکت کار میکرد درامدش خوب بود ساعت کارش ...

نمیشه شغلشو باز عوض کنه باهاش حرف بزن بگو داری دلسرد میشی هرروز

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
وای اینم فقط و فقط خانوادش.اصلا محبت های منو نمیبینه من جان از دهنم نمیفته.چقد خودمو براش لوس و لوند ...

ولا شانسه خاهرش مث انگشت شوهرشو دور میزنه بعد منو ببین .

کاری ب شوهرش کرده ک هزاری ب خانواده اش نمیده 

بعد کل زندگی من برا ایناس

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹