2777
2789
عنوان

چطور این موضوع رو به همسرم بگم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی ها

ولی خیلی عجیبی

خداکنه همچی عروسی گیر ما نیااااااد

شما از ترس رفت وآمد خانواده همسرت، حتی خانواده خودتم دعوت نمیکنی

مگه فقط شما بچه داری

مگه هرکی بچه داشت رفت و آمد نمیکنه؟!!! 

واسه ۸ نفر میخای بد عادت نشن😑

منه زبون بسته خانواده خودم و پدرومادروبرادرخاهر شوهرمو توی عید دعوتی میدم ۴۰ نفرن ماشالا

باز فامیلای شوهرمم جداگانه دعوت میکنم اونان ۳۰نفرواینان توی همون عید.

باز تابستونم مهمونی میدم به خانواده خودم و شوهرم که باز ۴۰ نفرن

باز تا عید ساله بعد  ۷_۸ بار مهمونی به خانواده شوهرم میدم.باز خانواده خودمم پیش بیاد راهشون بخوره میان خونمون.

ما میریم‌میخوریم خوبه؟

حالا ۸ نفره خیلی سخت میگیری.چقد کم‌جمعیتین خیلی به نفعته.

من جای تو بودم‌حداقل ماهی یبار مهمونی میدادم.

من پریشب باز مهمون داشتم باخودمون ۱۵ نفر بودن.شوهرمم همش خاب بود همه کارارو خودم کردم.سخته ولی حوصله دعوا و بحثو ندارم و حتی خودم دعوت میکنم شوهرم از خاب بیدار میشه میفهمه مهمون داریم😂

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
منظورت از این و اون خانواده همسرت احیانا یا من بد متوجه شدم

اره عزیز اونا معمولا برای مهمونی نمیان برای حرف زیادی زدن میان قبلا در خونا من به روی همه باز بود خودشدن باعث شدن 

خیلیییی سخت نمی‌گیری ؟ 

مهمونی دادن سخت نیست که اونم که تعداد کمی هستین 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

اره عزیز اونا معمولا برای مهمونی نمیان برای حرف زیادی زدن میان قبلا در خونا من به روی همه باز بود خو ...

چیزی ندارم بگم😶

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
واسه ۸ نفر میخای بد عادت نشن😑 منه زبون بسته خانواده خودم و پدرومادروبرادرخاهر شوهرمو توی عید دعوتی ...

برای دو ست دیگه ای نوشتم من در خونم ۵ سال بروی همه باز بود همیشه با کسی ام قطع رابطه ندارم اما حاشیه خیلی دارم حقیقتش توانش و ندارم کلا انرژی ادم و میگیرن 

چه تنبلی من پنجشنبه ۳۰ تا مهمون دارم یکم لارج باش  بد عادت چیه خونه باید مهمون دار باشه &nbs ...

منم‌ پنج شنبه ۱۸ نفر😅😅😅😅

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

نه با هم دعوت نمیکنم خیلی صمیمی نیستن منظورم از بدعادت اینه میگه دیدی شد پس بعداینم میشه

این  روزا رو قدربدون دورهمی همیشه پیش نمیاد بعدها بچه هابزرگ میشن  و بزرگترا ازجمع میرن و... پس قدربدونید مهمونی رو ساده بگیرید سختش نکنید