2777
2789
عنوان

چطور این موضوع رو به همسرم بگم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 59 پست

مهمونی فقط مهمونی دادن خواهرشوهر من که برای سمت خودش کوبیده و خورشت آلو درست کرد و فردا شبش خانواده شوهرش جوجه و از ته خورشت آلویی که دیشب مونده بود!!!

بعد شوهرش داشت دق میکرد و جرات نداشت اعتراض کنه 

اونوقت خیال دارن ما خودشونو با این همه اذیت بذاریم رو سرمون 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی سخت نمی‌گیری ؟  مهمونی دادن سخت نیست که اونم که تعداد کمی هستین

مسئله من اونا نیستن همسرم میگه دیدی من همیشه میگم راحته تو سختش کردی من سختش کردم چون پیش از اینا نتیجهمهموتی های اونا رو دیدم کلا حاشیه و سردرد گفتم بهونه منه وگرنه من با خانواده ام مشکلی ندارم 

چه تنبلی من پنجشنبه ۳۰ تا مهمون دارم یکم لارج باش  بد عادت چیه خونه باید مهمون دار باشه &nbs ...

منم جمعه یه مهمونی دارم. اولین باره. کلی استرس دارم. هی میگم کنسلش کنم. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
تولد پسرمه همه از شهرستان میان تازه یه سریشون فردا میان    

آخی عزیزم‌مبارک باشه 😍😍

از الان خسته نباشی 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

یعنی خودتم 2,3ساله جایی مهمونی نرفتی؟ خسته نمیشی تو خونه

خونه خواهرام و مامان خودم و کلا طرف خودم برای اونا درحد سر زدن بچه که نیستم میگم حاشیه دارن اونام علاقه ندارن که برم اما همسر م زیادی مثبته و به من میگه تحلیل تو زیاده

نه با هم دعوت نمیکنم خیلی صمیمی نیستن منظورم از بدعادت اینه میگه دیدی شد پس بعداینم میشه

کار خوبی نمیکنی ک ارتباط و لذت رفت و آمد با نزدیک ترین ها رو اول از همسرت بعد هم از خودت دریغ میکنی 

چ بدعادت شدنی ! مگر چقدر قراره بزن و بیان یا ی مهمونی دادن چقدر کار میبره 

منم جمعه یه مهمونی دارم. اولین باره. کلی استرس دارم. هی میگم کنسلش کنم. 

ببین من از شنبه شروع کردم 

پیاز داغ فریز کرم گردو پودر کردم برای فسنجون 

خونه رو تزیین کردم برا تولد

خونه رو مرتب و تمیز کردم در حد خونه تکونی

تازه بچه ۱ ساله هم دارم فردا هم برم خرید 

مهمونی اگه با برنامه ریزی باشه خیلیم خوبه آدم رشد میکنه 

منم اوایل عروسیم استرسی میشدم ولی الان دیگه نه ۷ ساله عروسی کردم من 

استرس نداشته باش 

کاراتو بنویس دونه دونه انجام بده

خونه خواهرام و مامان خودم و کلا طرف خودم برای اونا درحد سر زدن بچه که نیستم میگم حاشیه دارن اونام عل ...

به هر حال بخاطر همسرت مجبوری با خانوادش رفت و آمد کنی.جایی هم اگه میری بالاخره باید پس بدی.اونام باید بیان.مهمونی رو سخت نگیر یه مدل غذا درست کن که خسته نشی

برای دو ست دیگه ای نوشتم من در خونم ۵ سال بروی همه باز بود همیشه با کسی ام قطع رابطه ندارم اما حاشیه ...

میفهمم چی میگی.ادم‌مهمونی میده دلش باز بشه اگه انرژی منفی میگیری ولش کن.

من فک کردم دور از جون تنبلیت میشه.حالا که واقعا فازشون منفیه خودت بهتر میدونی.

من حقیقتا حال روحیم خوب میشه یه مهمونی میدی خیلیا خوشحال میشن که قراره یه شب شام درست نکنن خودمم مهمونی رفتنو دوس دارم😁

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

من درست متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینه ک حس میکنی اگه دورهمی بگیری و خانواده شوهرت باشن شوهرت بد عادت میشه و همیشه میخاد این برنامه ها باشن بنظرم اشتباه میکنی بااینکه شرایطتو نمیدونم ولی کلا میدونی مردا خیلی دوس دارن زنشون کد بانویی کنه من بااینکه سنم کمه ۲۱ سالمه ولی وقتی شوهرم دوس داشته باشه مهمون دعوت کنیم اصلا خستمم باشه به روش نمیارم چون میبینم بعدش چقد قدردانی میکنه و خوشش میاد پس این فکر هارو از خودت دور کن خواهر