2777
2789
عنوان

چطور این موضوع رو به همسرم بگم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتلاق انرژی؟؟؟؟؟  منظورت اتلاف انرژیه؟

اتلاف منظورشه فک کنم

میگه ینی فقط انرژیم بیخودی تخلیه میشه و مثلا لیاقت ندارنو اینا

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
ببین من از شنبه شروع کردم  پیاز داغ فریز کرم گردو پودر کردم برای فسنجون  خونه رو تزیین ک ...

تائه حدی جورکردم. ولی هردفعه میرم بازاریه چیزمیگیرم خسته میشم که اینقدر همه چی گرونه وکم میادپولم. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
اتلاف منظورشه فک کنم میگه ینی فقط انرژیم بیخودی تخلیه میشه و مثلا لیاقت ندارنو اینا

اره یار اولم نیست ۵ ساله  کلا بعد مهمونی هاشون تا یک ماه حرف و حدیث و تخلیه انرژی و حاشیه سازی

یعنی چی در حد اومدن مادرها و دو ساله باهاشون صمیمی هستیم و از سفره خودمون بودن!!!!!!!!!؟؟🤔

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
عزیزم همسرت ب قول ترکا سوز باز نیس یعنی خاله زنک یا بزرگ کننده حرف نیس

نه عزیز خودش بهترمیشناسه خانواده شو،فقط مثل من اینقدر جدی نمیگیره میگه توام رد کن حاشیه رو حرف و تیکه رو

من نمی کشم والا بچه و کار و زندگی ام برام کافیه دیگه انرژی اضافه ندارم 

یعنی چی در حد اومدن مادرها و دو ساله باهاشون صمیمی هستیم و از سفره خودمون بودن!!!!!!!!!؟؟🤔

مادر شوهرم تنهاست اون میاد وعده ای مادر خودمم بخاطد پسرم گاهی دو روز سه روز پیش ما میاد با اونا مثل مهمون نیستم سفره خودمونه منظورم اینه

اره یار اولم نیست ۵ ساله  کلا بعد مهمونی هاشون تا یک ماه حرف و حدیث و تخلیه انرژی و حاشیه سازی

خودت شرایطو بهتر میدونی من بد متوجه منظورت شده بودم فک میکردم کلا دوس نداری دعوت کنی و شوهرت چون کمک نمیده میخای خانوادشو دعوت نکنی.

مهمونی رفتنو دادن خیلی خوبه به شرطی که با شوق باشه.حالا قرار باشه عصاب خوردی برات به وجود بیاد مهمونی نبودنش به نفعه.

کلا هرچیزی که حال ادمو بهتر کنه باید همونو انجام بدی.

خانواده شوهرتم دعوتتون میکنن؟

مثلا اگر خاهراش یا برادراش اینا؟

اگر دعوت میکنن به نظرم بخاطر اینکه حرفی پشت سرت نباشه یبار دعوتشون کن تموم شه بره

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
من درست متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینه ک حس میکنی اگه دورهمی بگیری و خانواده شوهرت باشن شوهرت بد ...

خانم گلی خودت میگی سنت پایینه من ۵ یا ۶ ساله سرپام،مهمونی اونا بود من خونه غذا درست میکردم از این تعریف هام گوشم پره کلا هم ماه رمضان روز پدر مادر  و... عید مهمون داشتم فقط رد میکردم عادت های زشت و 

دیگه نمی کشم حاشیه رو مسئله مهمونی دادن نیست

خودت شرایطو بهتر میدونی من بد متوجه منظورت شده بودم فک میکردم کلا دوس نداری دعوت کنی و شوهرت چون کمک ...

نه عزیزم کلا چشم دیدن من و ندارن منم برای این کلمه قطع رابطه نشه میرم سر میزنم نه وعده ای 

مسئله من همسرم که انگار گاهی متوجه نیست میگه اشکالی نداره ما بگذریم اون خجالت بکشه و از این حرفها من دیگه انرژی حاشیه و ندارم