لطفا بخونین میدونم درازه ولی خواستم کامل بگم در جریان باشین ...از دیشب میخواستم ی تایپکی بزنم ک الانم اتفاقا تایپک یکی رو دیدم ک از انتقام بود دقیقا موضوع منم از همینه...
ببینید من با خانواده شوهر تو ی ساختمونیم من ی سال پیش با شوهرم دعوام شد ک باعثش خانوادش بودن به شوهرم گف میرم خونه بابام مادرشوهرمم واستاده بود نگاه میکرد شوهرم گف پس طلاهاتو درآر بعد برو اون موقع میخواست ماشین بگیره کارش گیر بود منم بهم خیلی بر خورد النگوهامو در اوردم پرت زمین کردم گفتم بزا خودت مادرشوهرم تو اون وضعیت النگوهارو از زمین جمع میکرد اصن نگفت دعوا نکنین و اینا..خلاصه من رفتم بعد ی ماجرای طولانی ک بماند برگشتم وقتی من اومدیم شوهرم ماشین گرفته بود قرار بود مادرشوهرمم طلاهاشو بفروشه نفروخته بود من و شوهرم هر چقدر گفتیم طلاهای منو بدن ندادن مادرشوهرم گف دادم پدرشوهرت پدرشوهرمم گف فروختیم درحالی ک شوهرم میگف من ک ندیدم فیلم عروسیمم از خونه برداشته بودن نمیدادن انقد اذیت کردن تا بدن انقد گفتم هی گفتن میخوای چیکار میدیم دیگه تو گاوصندوقه کلیدشو گم کردیم دروغ میگفتن آخر فیلم عروسیمو دادن ولی طلا ن تا اینکه همین تابستون بود مادرشوهرم برام ۶ تا النگو گرف بماند ک مث قبلیا نبود(اینم بگم مادرشوهرم نسبت ب قبل خیلی خوب شده) وقتی بهم نشون میداد با پدرشوهرم گفتن گرفتیم باز لازم شد بفروشیم حالا پدرشوهرم میخواد ماشین بخره دیشب برگشت گفت در میاری تا طلا نفروشیم ماشین نمیتونیم بگیریم منم با خنده و اینا گفتم ن اونم خیلی جدی میگف اگه در بیارین بعدا براتون میگیرم باز ولی درنیاری ی دونه برنجم براتون ن میدم ن میخرم در حالی ک از اول شوهرم خرج خودمونو میده ولی پدرشوهرم داشت مثلا تهدید میکرد خیلی بهم برخورد دیشب خیلی فک کردم یاد اذیت کردناش حرفاش اینکه فیلم عروسیمو نداد طلاهامو معلوم نشد چیکار کرده میفتم میگم منم دقیقا مث خودش رفتار کنم و طلاهامو ندم با اینکه میدونم دعوا میشه شوهرم پشت منه در این مورد ولی خب پدرشوهرم خیلی گیره اما عمرا بدم خیلی اذیتم کرده...نظرشما چیه؟