2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر عوضی و کثیفن

1328 بازدید | 73 پست

تو خیابون اومدم پارک کنم اصلا خیلی عادی داشتم رانندگی میکردم

ماشین کناریم یهو وایساد 

ی مرد بیشعور و بی فرهنگ بود با زن و بچه کلللی فحش داد چرا ایتجوری رانندگی میکنی

ی موتور هم بینمون بود من اول فکر کردم با اونه

من اصلا کاری نکرده بودم😐 خودم متعجب شده بودم با تعجب نگاش میکردمم ک این با منه ؟؟

بخدا رانندگیم مشکلی نداشت

اینم کنارم بود فاصله هم داشتیم

اگر چیزی بود ک ماشین جلوییم و پشت سریم باید اعتراضی میکردن

اصلا بلفرض مشکلی داشت مردیکه روانی بین اون همه ادم باید فحش میداد؟

بابام هنوز نیومده خونه بهش بگم

ولی مردیکه گدا گشنه رو پیدا میکنم ی بلای سرش بیارم ک یاد بگیره با خانم چجور رفتار کنه

فامیلای  نزدیکم چندتاشون رییس یگان ویژه و سرهنگ های سپاهن

ی بلای سرش بیارمممم  بیاد مثل سگ ب پام بیوفته رضایت بدم

ماشینش ۲۰۰ تا نمی ارزید  اصلا من میزدم بهش همونجا دوبرابر خسارتشو میتونستم کارت بکشممم

وای چرا اونجا قفل فرمونی چیزی نداشتم ماشینشو داغون کنم دلم خنک شه😩😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بهش بگی که چی بشه؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزن بودی با ماشین میزدی همونجا با مرد با چوب و چماق درگیر نشید

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

منم اونروز رفته بودم پارکینگ عمومی

میگفت چرا اینجوری رانندگی میکنی انتظار بچسبونم به ماشین کناری. چسبونده بودم اون هی میگفت بیشتر خب کج و کوله ماشین‌ کناری بیاد ماشینشو ببره که درش باز نمیشه🙄

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

یه مرد احمق دهن بینه 

حالا چون تو فضا مجازی میگن رانندگی زنا بده اینم جوگیر شده خواسته عقده گشایی کنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته