2777
2789
عنوان

معلم ریاضی خوب

34 بازدید | 4 پست

امتحان ریاضی دارم از فصل ۱ دهم (تجربی) و فقط ۴ ساعت وقت دارم برا آموزش دیدن 

معلممون هم امتحاناش از کنکور سختتره خدا ازش نگذره 

لطفا یکیو بهم معرفی کنین که سطح تدریسش خیلی خیلی بالا باشه و تایم ویدیوش خیلی خیلی کم باشه بیشتر از ۴ ساعت نمیتونم باید تو ۴ ساعت ویدیو دیدنمو جمعش کنم

فاطمه سرایی معلم خوبیه خواهرم از ویدیوهاش استفاده میکرد قبلا خودمم زمان مدرسه همونو میدیدم

از کجا فیلماشو بگیرم ؟

ببین من سمپادم در حدی درس میده که واقعا بتونم هر چقدرم سوال سخت بود جواب بدم؟ 

تایم ویدیو هاش چقدره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فیلماشو بگیرم ؟ببین من سمپادم در حدی درس میده که واقعا بتونم هر چقدرم سوال سخت بود جواب بدم؟ ...

راستش فکر نکنم در حد سمپاد باشه البته من خودم ریاضیم خوب بود و فقط واسه نهایی ازش استفاده میکردم یکم از فیلماشو ببین چطوره بعدش میتونی سوال حل کنی چون تا جایی که یادم میاد فصل اول دهم جوریه که باید زیاد سوال حل کنی تا بهش مسلط شی کامل