2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر عوضی و کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 73 پست
سپاهی ها چیکار با تخلفات رانندگی و آزارهای رانندگی دارن

یعنی میخوام بگم طرفو به بد جای میکشونم بفهمه با کی طرف بوده تو خیابون فحاشی نکنه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

آروم باش رانندگی اینجا همینطوریه یه عده آدم بی اعصاب که همیشه حق رو به خودشون میدن بذار اون حرص بخوره شما در آرامش راهت رو برو 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزن بودی با ماشین میزدی همونجا با مرد با چوب و چماق درگیر نشید

اصلا هنگ بودممم

من پارک کردم چند ثانیه بعد یهو دبدم وایساده بهم فحش میده

بله اگه واقعا الکی فحش داده از دستش میتونی شکایت کنی ولی بیخیال شو رانندگی یعنی فحش

نه من هیییچکس اینجوری یاهام صحبت نکرده بوده

ب بد جای میکشونمش ک یاد بگیره با خانونا چجور رفتار کنه

مقصر اون بوده اما توام خیلی جدی گرفتی بخوای با هرکی بهت توهین میکنه اینجوری رفتار کنی باید میلیون ها ادمو بکشونی به جاهایی که مدنظرته. برای ارامش خودتم که شده بعضی جاها باید بیخیال شی

منم اونروز رفته بودم پارکینگ عمومیمیگفت چرا اینجوری رانندگی میکنی انتظار بچسبونم به ماشین کناری. چسب ...

مردا خیلیاشون روانینن

کافیه ببینن زن پشت فرمونه

اصلا هنگ بودممممن پارک کردم چند ثانیه بعد یهو دبدم وایساده بهم فحش میده

طبیعیه اگر پول داری آشنا داری زیر کن بگو هول شدم ندیدم 

فلان اما 

دیگه گذشت هیچ فایده ای نداره گیرش نمیارید

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار