2777
2789

اگه جدیدا رفتین میشه بیاید میخواستم راجب هزینه هاش بدونم 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

نمدونم بنظرم بستگی ب مشکلش داره

میخای زنگ بزن مراکزشون بپرس

ولی درمورد کیفیت کارشون زیاد شنیدم، و اینکه از شهرای مختلف میان اینجا برا درمان.

مهریزم یکیو میشناسم، تخصصش طب سنتی هست، خیلی کارش خوبه. برا درمان ناباروری هم چنتا مورد شنیدم ک رفتن پیشش، بعداز چندین سال ک نتیجه نگرفته بودن، اومدن اینجا مشکلشون حل شده:)

موفق باشی گل:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم بنظرم بستگی ب مشکلش داره میخای زنگ بزن مراکزشون بپرس ولی درمورد کیفیت کارشون زیاد شنیدم، و ...

اها ممنون عزیزم

زنگ زدم خیلی تلفنی راهنمایی نمیکنن میگن حضوری بیا وقت بگیر حضوری بیا بپرس.  همش حضوری 😪

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
اها ممنون عزیزم زنگ زدم خیلی تلفنی راهنمایی نمیکنن میگن حضوری بیا وقت بگیر حضوری بیا بپرس.  هم ...

عاخی

الهی

میفهمم، سخته اینطوری واقن… انشالله ک حل بشه عزیز:)

اینجا چون مسافر زیاد میاد سوییتم برا اقامت زیاد هست، دیوار بگردین پیدامیکنین

باز اگ میخای دقیق بگو چی بپرسم، اگ گذرم افتاد بیمارستانی مرکزی جایی، یا اشنایی کسی خاست بره، بپرسیم واست:)

به به سلام میگما میشه اطلاعات دقیق بگیری چجوری نوبت بگیریم؟ اخه ما خیلی فاصله داریم 

سلاملیکم😁🤝

والا ما خودمون ک بیمارستان و اینا میریم، اگ بخایم پیش متخصص بریم زنگ میزنیم تلفنی نوبت میگیریم، میگه ک چ روزی و حدودا چ ساعتی بریم. 

باز ی بیمارستانایی، برا یه کارای خاصی ان. مثلا یه بیمارستانی مرکز تخصصی قلبه، و… اینطوری. حالا اینکه برا ناباروری کجا میرن رو نمیدونم، ولی مامانم اینا تا عصر میان میپرسم ازشون:) و اینکه متخصص زنان هم فک کنم خودشون یکی دونفر بشناسن ک کارشون خوبه، اونارم میپرسم

گوگلم میگردم ببینم چی گیرم میاد، خبرمیدم انشالله:)

سلاملیکم😁🤝 والا ما خودمون ک بیمارستان و اینا میریم، اگ بخایم پیش متخصص بریم زنگ میزنیم تلفنی ...

یه دنیا تشکر ازت راستش من با چندتا یزدی برخورد داشتم ماه بودن واقعا هم خونگرم و خوش اخلاق مث شما❤️❤️❤️

اینم شماره اون بنده خداییه ک گفتم تخصصش سنتی هست: 0913 453 1574 خانم حاجی میرزایی

مهریزن، ی شهریه ک حدودا سی کیلومتر (تقریبا نیمساعت) با مرکز استان فاصله داره. نمیدونم تلفنی چقد میتونه راهنماییتون کنه، ولی بنظرم ی تماس بگیرین ضررنداره:)

روزای فرد صبح، روزای زوج بعدازظهر (۴ به بعد) فعالیت مرکزشون زنونه‌اس، شیفت مخالفش هم برا آقایون هست.

ایتاهم پیام بدین فکنم جواب بدن. 

دیگه حالا سنتی و مدرن و اینارو همزمان پیگیری کنین انشالله ک حل بشه:)

دوتا تاپیکم درمورد همین موضوع پیداکردم، ولی لینکشو ک کپی میکنم ارور میده:( نمیتونم کامنتش کنم

اینو سرچ کنین، تاپیکا میان.

و اینکه فک‌کنم بیمارستانی ک تو یزد برا این قضیه هست بیمارستان مادره:)