2777
2789
عنوان

هووف دلم گرف بیایین عکس ازخونه های خوشگلتون بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 144 پست
چقد ناراحت شدم برات خدایا کی میخای تقاص بگیری از اون زنه بعد گلم بچه کجایی خودت شاغلی؟؟؟

تقاصش همونه كه أبروش رفت همه جا حتي باباش و برادرش خونه راهش نميدن 

من خودم شاغلم عزيزم 

تركم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقاصش همونه كه أبروش رفت همه جا حتي باباش و برادرش خونه راهش نميدن  من خودم شاغلم عزيزم  ...

خیلی خوشحالم برات ک انقدقوی هستی😍

زن قوی ب هیچ مردی احتیاج نداره

امیدوارم همیشه سالم وسلامت وشاد کنارپسرگلت زندگی کنی

گل پسرت بشه چراغ دلت ان شاالله.....

جسارتا میشه بپرسم شغل همسرت چیه؟؟؟؟

از يك سالكي ميزارمش مهد عزيزم الان ٣ سال و ٢ ماهشه

حقوقت به اندازه ای هست که از پس هزینه مهد و بقیه چیزا بر بیای؟ و اینکه خونه رو چجوری خریدی

ببخشید ایقد سوال میپرسم دوس نداشتی جواب نده

ن عزیزم بااحترام این قشنگ نیس ولی اگه دوس داری بگیرش

این فرش و مبله خونمه عزیزم نمیخام بخرم الان ک و اینکه فرش من وینتیجه یا همون کهنه نما نمیدونم هر کسی نمیپسنده ولی خودم دوسش دارم واسه اشپزخونه رو نظر خاستم ک چه رنگی بگیرم با توجه ب دکور پذیرایی و اشپزخونم

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
منم طلا علاقه ای ندارم والا ولی واس پس انداز میگیرم ازهمین طلاها واس خودم خونه خریدم ماشین خریدم ...

خب الحمدلله که خونه و ماشین خریدی ،از این به بعد توی نت و اینستاگرام رو نگاه کن کلی چیز جدید هست هر کدوم طبق سلیقه ت بود بگیر 

عزيزم هالت بايد بيشتر از ٣٠ باشه  من الان هالم ٤٠ متره با زيربناي ١٢٠

اخه فضای راه پله و پارکینگ زیاده خونمونم دوخوابه هست

که یکی از خوابا بالای پارکینگ ب صورت دوبلکسه برا همین متراژش انگار دوبار حساب میشه تو زیر بنا 

و گرنه شما خود مساحت زمین که زیر بنا شده رو همون ۱۲۰در نظر بگیرید

عزیزم لطفا تاپیکو فردا بزارید تو حذف تاپیک نی نی یار حذف کنه من کل خونم توشه شناسایی میشم میخاستم حذف کنم تایمش گذشته بود

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
با زن كاركرش رابطه داشت همه جوره . بدترش اينكه من بخشيدم ولي اون اونو به من ترجيح داد.اونم يه زن كام ...

وای یا خدا چقدر حقیر پسندن مردا.انشاا...همیشه دلت خوش عزیزمممم ،رفت دنبال لیاقتش!! 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎