2777
2789
عنوان

هووف دلم گرف بیایین عکس ازخونه های خوشگلتون بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 144 پست
عزیزم تو خدارو داری همین برات کافیه اونم عذاب اون دنیا رو برای خودش خرید!! کثافتا هرزه پسندن و همون ...

خيلي سخته عزيزم دركت ميكنم

خيلي صبور و شجاعي ك بخاطر بجه ها موندي 

من نتونستم تحمل كنم

ممنونم عزيزم  بله خيليا شايد جاي من بودن جدا نميشدن ولي من نتونستم و اون مقطع بنظرم تصميم درست ...

عزیزم درکت میکنم واقعااااا خیلی ظلم و سخته... خیلیی امیدوارم با گذشت زمان بهتر بشید.. 

حال دلتون خوب بشه. پسرتون به مادر قوی احتیاج داره.. وحتما قوی بودن شما در آینده ی فرزندتون تاثیر داره امیدوارم بتونیم پسرانی که تربیت میکنیم در آینده به دختران سرزمینمون احترام وعشق بورزند.. 

🌹🌹🌹❤❤❤❤

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمای گل من نمیتونم عکسی بذارم..  خونم سلک 15 سال پیش چیدمانش و باید تعویض بشه دیگه خراب شدن. ...

بنظرم فرشات قشنگه و اینکه اینجا شنیدم اشپزخونه با پذیرایی نباید یکی باشه ولی یه عروس خانمی میگفت الان مد شده یکدست باشخ

من خودم نمیپسندم بنظرم اشپزخونه یه شکل دیگه باشه بهتره همون ساده باشه گل داشته باشه شلوغ بنظر میرسه اشپزخونه

بنظرم فرشات قشنگه و اینکه اینجا شنیدم اشپزخونه با پذیرایی نباید یکی باشه ولی یه عروس خانمی میگفت الا ...

ممنون گلم اون پتینه که گذاشتم برای آشپزخون در نظر گفتم که اینجا رنگ واقعیش نیست طوسی و فیلی هست خیلی ر ننم گ ملایمی داره. 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
خيلي سخته عزيزم دركت ميكنم خيلي صبور و شجاعي ك بخاطر بجه ها موندي  من نتونستم تحمل كنم

اتفاقا بنظر من شما خیلی شجاعت به خرج دادی و از اون جهنم خودتو خلاص کردی👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽😍😍😍

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
٤٠ سال بزركتر جه حالي هم داشته  والا من ٣٥ سالمه ديكه حوصله م نميكشه بخوام با كسي أشنا شم

اره.تازه پست غمگین هم براش میذاشت زنیکه. میدونست من باردارم و با شوخرم بود

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم درخاستمو قبول میکنی سوالی دارم🙏🏻

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM