2777
2789
عنوان

هووف دلم گرف بیایین عکس ازخونه های خوشگلتون بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 144 پست
دقیق نمیدونم عزیزم خونه ۱۰۰ متره

ما الان داریم خونه می سازیم مساحت کل زمین ۲۰۰متره حدودا یکم بیشتر

حدود ۱۵۰متر زیربنا با راه پله و پارکینگ

اللن هالم حدودا سی متر درومده به نظرتون می تونم همچین چیدمانی داشته باشم 

خیلی خوشم اومد

البته هال من مربعیه بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۷بار خیانت دیدم.‌چتی.طلاق عاطفی گرفتم بخاطر بچه هام تا عاقل بشن.   جسارتا خیانتش تا چه حد بو ...

با زن كاركرش رابطه داشت همه جوره . بدترش اينكه من بخشيدم ولي اون اونو به من ترجيح داد.اونم يه زن كاملا خراب و بيسواد.حتي بلد نبود اس درست بنويسه

زنه انقدر ببخشيد هرزه بود ك شوهرش خودكشي كرد مرد

ما الان داریم خونه می سازیم مساحت کل زمین ۲۰۰متره حدودا یکم بیشتر حدود ۱۵۰متر زیربنا با راه پله و پ ...

عزيزم هالت بايد بيشتر از ٣٠ باشه 

من الان هالم ٤٠ متره با زيربناي ١٢٠ 

خب نمیشه فرش بندازی تو آشپزخونت ب نظرم رسید ک فرش نداره یا مثلا میز ناهارخوری 8نفره بگیری

نهار خوری دارم تو حال گذاشتم فرشو موندم چه رنگی بگیرم واسه همین تا الان خالیه چون پذیراییم و فرشایه پذیراییم کرم طلائیه دوس ندارم فرشام دو رنگ بشن از طرفیم اگه کرم بگیرم تو اشپزخونه خیلی زود کثیف میشه واسه همین موندم، چن ماهه خونه رو خریدیم و عروسی کردم تصمیم نگرفتم، این رنگ فرش و مبلم بنظرتون چه رنگی بگیرم فرش اشپزخونه رو؟ 

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
ممنون عزيزم مبل طوسي سفارش دادم سبز تحويل كرفتم جون جهيزيه م رو برنداشته بودم كلي ناقصه وسايل خونه ...

ولی با این حال خونه ات‌ قشنگن ماشاالله به شادی و عشق بشینی داخلش آفرین بهت که اینقدر قوی هستی

با زن كاركرش رابطه داشت همه جوره . بدترش اينكه من بخشيدم ولي اون اونو به من ترجيح داد.اونم يه زن كام ...

چقد ناراحت شدم برات

خدایا کی میخای تقاص بگیری از اون زنه

بعد گلم بچه کجایی خودت شاغلی؟؟؟

خانوما بالا توضیح دادم این رنگ پذیراییمه کاغذ دیواری مبلو فرش پیداس اینم اشپزخونم بنظرتون چه رنگ فرشی بگیرم واسه اشپزخونه ک زود کثیف نشه میخاستم از فرشایه پذیراییم یکیم واسه اشپزخونه بگیرم ولی چون خیلی روشنه میدونم خیلی زود کثیفو خراب میشه

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
منم همینطوره عقیده من اینه اول آدم باید اولویتش خودش و علایقش باشه بعد اگه ممکن باشه طلا و پس انداز

قدیما هم میشد با ۵۰۰ تومن یه طلای ریزی خرید.الانه که دیگه انقدر گرون شده هیچی نمیشه گرفت.

حداقل چیزایی که آدم دوست داره بخره