2777
2789
عنوان

هووف دلم گرف بیایین عکس ازخونه های خوشگلتون بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 144 پست
خونه اي كه با زحمت خودم بالاخره درستش كردم .تك و تنها تو شهر غريب با بجه كوجيك. از همسرم جدا شدم

چرا جدا شدی؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم ،دوستانه میگم همه چیز طلا نیست ، ما یکبار به دنیا میاییم و یکبار فرصت زندگی داریم  گاهی ...

بله حرفت کاملا درسته قشنگم

لباس یاهرچی ک دلم بکشه میخرم واس خودم

ولی وسیله ی خونه ن

شایدم سلیقه ندارم نمیدونم والا

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کجاها عزیزم

من مازندرانم...قائمشهر

روستاهای با صفایی داره اطراف ما

خرج بافت شاید بشه متری دو سه تومن پیدا کرد

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خب من ی مقدار خسیسم پول واس این چیزا نمیدم ی پولی ک پس انداز میکنم سریع باهاش طلا میگیرم نمیدون ...

دقیقا برعکس من،

طلا اصلا خوشم نمیاد.تا پولی دستم بیاد فوری خرجش میکنم یه چیزی میخرم

اشپزخونیه من تا همین الان داشتم مرتبش میکردم، این خونه رو اماده خریدیم اگه خودم میخاستم انتخاب کنم ی ...

خوشکله که

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

دقیقا برعکس من، طلا اصلا خوشم نمیاد.تا پولی دستم بیاد فوری خرجش میکنم یه چیزی میخرم

منم همینطوره

عقیده من اینه اول آدم باید اولویتش خودش و علایقش باشه بعد اگه ممکن باشه طلا و پس انداز

خونه نیستم اینو چندروز پیش گرفتم یکی میخواس رنگ فرش ببینه حالا قسمت شد اینجا هم بزارم🤣

دخترا نمیدونم چرا اما  اعلانات من باز نمیشه اگه جایی ریپلای میشم اما جواب نمیدم ناراحت نشین 😁