2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

7526 بازدید | 67 پست

سلام خانما وقت بخیر  چند روز پیش داشتیم غذا میخوردیم که شوهرم شروع کردن ب بهانه الکی اوردن منم گفتم بچه ها دارن غذا میخورن بزار بعدا حرف میزنیم باشه هر چی تو بگی درسته ولی بدتر شد و شروع کرد ب فحش ناموسی دادن   و گفت اگه تو بیای منت کشیم هرزه ای بیش نیستی و اگر من بیام منت کشیت هیچیم درست نیست تا ۲۰ روز باهم قهر بودیم بعد دوشب پیش پیام داد که بیل منظورش برای رابطه  بود منم پیام دادم  یکبار دیگه جلو بچه هاحرمتمو بشکنی هیچوقت نمیبخشمت ولی جواب نداد  تا دیشب که پیام خالی داد گفتم خیلی سختته بگی ببخشید  جواب نداد تا صبح که خاست بره سرکار به زور دستمو گرفته بود که باید بیای نیازمو براورده کنی  باهات قهر هستم ولی باید بیای برای رابطه منو به زور برد و کارشو انجام داد و بلند شد بدون خداحافظی رفت سرکار  خیلی حس بدی داشتم پیام دادم که احساس کردم مثل یه دستمال کاغذی که استفاده ش کردی و انداختی دور جواب نداد خیلی ناراحتم حس میکنم یه ادم بی ارزشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور باهاش رفتار کنم 

بایدباهاش حرف بزنی جدی بگومنم احساس دارم منم ادمم اینکه دعوامیکنی ولی حتی یک معذرت خواهی نمیکنی اونوقت بفکرنیازخودت هستی اخربی احترامی بهم هس ازش بپرس دلیل این رفتارش چیه

سر اینکه  میگفت باید با کلید دیگه در ماشین رو باز کنی چون کلید خودش خرابه منم گفتم باشه فهمیدم  ولی  همش داد میزد سر سفره  اره اکثر موقع ها تا ۱۵ الی ۲۰ روز قهر میکنه

لجبازی رو ادامه نده راه درستی نیس

بعضی مردا که لجبازن با لج بازی و سرتقی اوضاع بدتر میشه بجاش جو رو آروم کن و وقتی اون لجش خوابید درمورد دلخوریت صحبت کن به روش زنونه

وقتی عصبی هس یعنی داره رنج میبره از وضعیت دیگه عزیزم منتهی نمیخواد کم بیاره و اون غرور مردونش کم بشه ...

میدونی اونا دوست دارن بگن ما قوی تریم ما فلانیم دیگه...

اگه نسبت ب وضعیت بی تفاوت بود بد بود عزیزم...

سر اینکه  میگفت باید با کلید دیگه در ماشین رو باز کنی چون کلید خودش خرابه منم گفتم باشه فهمیدم ...

قهرتون چرااینقدر طولانیه عزیزم کاملا اشتباهه  بچها گناه دارن بخاطر بچها سیاست داشته باش 

منم دیدم که اصلا معذرت خواهی نمیکنه بخاطر فحش های ناموسی جلو دخترم که سن بلوغشه  ولی پیام داده بیا انگار من مرغ بودم  که سریع برم برای رابطه بعداز اون همه فحش

نه دعوا سر رابطه جنسی نبوده سر سوییچ ماشین بود 

اها دو نفره با ماشین برید ی جای خلوت پارک کنید دور از چشم بچه ها مشکلاتتون رو حل کنید هیچ موقع جلو بچه ها فحش ندید بهم دیگه اونوقته ک اتحاد خونواده از بین میره