سلام خانما وقت بخیر چند روز پیش داشتیم غذا میخوردیم که شوهرم شروع کردن ب بهانه الکی اوردن منم گفتم بچه ها دارن غذا میخورن بزار بعدا حرف میزنیم باشه هر چی تو بگی درسته ولی بدتر شد و شروع کرد ب فحش ناموسی دادن و گفت اگه تو بیای منت کشیم هرزه ای بیش نیستی و اگر من بیام منت کشیت هیچیم درست نیست تا ۲۰ روز باهم قهر بودیم بعد دوشب پیش پیام داد که بیل منظورش برای رابطه بود منم پیام دادم یکبار دیگه جلو بچه هاحرمتمو بشکنی هیچوقت نمیبخشمت ولی جواب نداد تا دیشب که پیام خالی داد گفتم خیلی سختته بگی ببخشید جواب نداد تا صبح که خاست بره سرکار به زور دستمو گرفته بود که باید بیای نیازمو براورده کنی باهات قهر هستم ولی باید بیای برای رابطه منو به زور برد و کارشو انجام داد و بلند شد بدون خداحافظی رفت سرکار خیلی حس بدی داشتم پیام دادم که احساس کردم مثل یه دستمال کاغذی که استفاده ش کردی و انداختی دور جواب نداد خیلی ناراحتم حس میکنم یه ادم بی ارزشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درود برشما،واقعا این حجم از پذیرش تحقیر از طرف شما خانمها دردآوره!اون رفتار دقیقا مصداق بارز تجاوزه، ...
تجاوز چرا ....در کجای شرع امده که اسمش تجاوزه ...ما فقط یک زمان از بیماری زنانه و یک مکان داریم که اگر مرد با زوجش کاری بکنه گناهی بزرگه ....درشرع تمام اصول امده واین اسمش از نظر شرعی تجاوز نیست ..
تجاوز چرا ....در کجای شرع امده که اسمش تجاوزه ...ما فقط یک زمان از بیماری زنانه و یک مکان داری ...
درود،مطرود بودن خشونت جنسی هیچ منافاتی با شرع و عرف نداره،در اکثر روایات مستدل پیشوایان دینی ما اصل اول رضایت همسره،با اینکه خشونت جنسی اغلب به عنوان شکلی فیزیکی و افراطی از خشونت جنسیتی تعریف شده ، ولی طیفی وسیع از رفتار ها می تونن شامل خشونت جنسی باشن، پدیده خشونت جنسی اغلب به وسیله رفتار های کلامی و فیزیکی بیان می شه، اما عنصر مهم خشونت جنسی، وجه ذهنی اونه،در وجه ذهنی خشونت جنسی، توازن نا برابر قدرت و کنترل بین خشونتگر و قربانی ساخته می شود. در واقع متجاوزاز این عدم توازن قدرت سوء استفاده می کنه تا قربانی مجبور به پذیرش تسلطش بشه ، به هر نوع رفتار جنسی که از روی عمد و همراه با زور، بی رضایتی علیه یک شخص به خاطر جنسیتش صورت بگیرد، خشونت جنسی یا جنسیتی می گویند،شخص خاطی حتی میتونه با کلام عریان و مستهجن،با نگاه خیره ی ممتد آزارنده متجاوز به حریم جنسی همسرش باشه،در روابط خانوادگی ارضای نیاز بازور تحقیر غرور زنانه رو به دنبال داره،خشونت جنسی مصادیق زیادی داره وفقط صرفا فیزیکی نیست،
درود،مطرود بودن خشونت جنسی هیچ منافاتی با شرع و عرف نداره،در اکثر روایات مستدل پیشوایان ...
اگر شما این دامنه از خشونت را تعریف کنید و به رفتار این اقا بسط بدهید ما اکثر خانما در حال خشونت هستیم ....مثلا نگاه هیز اقایون به ما و در مقابل ارایش خانم ها چرا با نیت جلب توجه ویا غیر از این که منجر به واکنش جنس ی اقایون میشود ...یا حتی در کلامی....هرچند من اعتقاد ندارم .ولی خود تحقیری زن چرا باید باشه
اگر شما این دامنه از خشونت را تعریف کنید و به رفتار این اقا بسط بدهید ما اکثر خانما در حال خشونت هس ...
نگاه هیز ممتد هم بله میتونه نمونه ی تجاوز به حریم یه زن باشه،در بسیاری از جوامع متمدن و دموکرات حتی یه مرد هم میتونه از نگاه ممتد و آزارنده ی شما شاکی بشه،اما اعتراض به آرایش غلیظ زن واقعا از اون ور بام افتادنه،جلوه گری و آرایش ذات ریشه ایی زنانه س و هیچ اشکالی هم نداره،تمام رفتارهای ما مادامی که کسی رو آزار نده و تجاوز به حریم خصوصی مالکیت و تن و جسم کسی نباشه آزاده
نگاه هیز ممتد هم بله میتونه نمونه ی تجاوز به حریم یه زن باشه،در بسیاری از جوامع متمدن و دموکرات حتی ...
این قضاوت را اقایون میتوانند بکنند نه خانمها ..اینکه تجاوز به حق الناس هست یا نه ...همان طور که چشم اقایون و نگاهدهیز به خودشان ربط داره مساله شخصی و ناخوشایند برای خانماس.اقایون باهاش مشکل ندارند.