2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7527 بازدید | 67 پست
سر اینکه  میگفت باید با کلید دیگه در ماشین رو باز کنی چون کلید خودش خرابه منم گفتم باشه فهمیدم ...

بیست روز!  هر شوهری هم یه مدلیه 

حالا که این همه وقت قهر میکنه  چ دادنیه 

موقع دادوستد همه آشتی میکنن 

این پستارو نشونش بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود برشما،واقعا این حجم از پذیرش تحقیر از طرف شما خانمها دردآوره!اون رفتار دقیقا مصداق بارز تجاوزه، ...

تجاوز چرا ....در کجای شرع امده که اسمش تجاوزه ...ما فقط یک زمان از بیماری زنانه  و یک مکان داریم که اگر مرد با زوجش کاری بکنه گناهی بزرگه ....درشرع تمام اصول امده واین اسمش از نظر شرعی تجاوز نیست ..

تجاوز چرا ....در کجای شرع امده که اسمش تجاوزه ...ما فقط یک زمان از بیماری زنانه  و یک مکان داری ...

درود،مطرود بودن خشونت جنسی هیچ  منافاتی با  شرع و عرف نداره،در اکثر روایات مستدل پیشوایان دینی ما اصل اول رضایت همسره،با اینکه خشونت جنسی اغلب به‌ عنوان شکلی فیزیکی و افراطی از خشونت جنسیتی تعریف شده ، ولی طیفی وسیع از رفتار ها می تونن شامل خشونت جنسی باشن، پدیده خشونت جنسی اغلب به‌ وسیله رفتار های کلامی و فیزیکی بیان می ‌شه، اما عنصر مهم خشونت جنسی، وجه ذهنی اونه،در وجه ذهنی خشونت جنسی، توازن نا برابر قدرت و کنترل بین خشونتگر و  قربانی ساخته می شود. در واقع متجاوزاز این عدم توازن قدرت سوء استفاده می‌ کنه تا قربانی مجبور به پذیرش تسلطش بشه ، به هر نوع رفتار جنسی که از روی عمد و همراه با زور، بی ‌رضایتی علیه یک شخص به خاطر جنسیتش صورت بگیرد، خشونت جنسی یا جنسیتی می گویند،شخص خاطی حتی میتونه با کلام عریان و مستهجن،با نگاه خیره ی ممتد آزارنده متجاوز به حریم جنسی  همسرش باشه،در روابط خانوادگی ارضای نیاز بازور تحقیر غرور زنانه رو به دنبال داره،خشونت جنسی  مصادیق زیادی داره وفقط صرفا فیزیکی نیست،

تنها خطاست که زندگیست و آگاهی مرگ است....
درود،مطرود بودن خشونت جنسی هیچ  منافاتی با  شرع و عرف نداره،در اکثر روایات مستدل پیشوایان ...

اگر شما این دامنه از خشونت را تعریف ‌کنید و به رفتار این اقا بسط بدهید ما اکثر خانما در حال خشونت هستیم ....مثلا نگاه هیز اقایون به ما و در مقابل ارایش خانم ها چرا با نیت جلب توجه ویا غیر از این که منجر به واکنش جنس ی اقایون میشود ...یا حتی در کلامی....هرچند من اعتقاد ندارم .ولی خود تحقیری زن چرا باید باشه 

اگر شما این دامنه از خشونت را تعریف ‌کنید و به رفتار این اقا بسط بدهید ما اکثر خانما در حال خشونت هس ...

نگاه هیز ممتد هم بله میتونه نمونه ی تجاوز به حریم یه زن باشه،در بسیاری از جوامع متمدن و دموکرات حتی یه مرد هم میتونه از نگاه ممتد و آزارنده ی شما شاکی بشه،اما اعتراض به آرایش غلیظ زن واقعا از اون ور بام افتادنه،جلوه گری و آرایش ذات ریشه ایی زنانه س و هیچ اشکالی هم نداره،تمام رفتارهای ما مادامی که کسی رو آزار نده و تجاوز به حریم خصوصی مالکیت و تن و جسم کسی نباشه آزاده

تنها خطاست که زندگیست و آگاهی مرگ است....
نگاه هیز ممتد هم بله میتونه نمونه ی تجاوز به حریم یه زن باشه،در بسیاری از جوامع متمدن و دموکرات حتی ...

این قضاوت را اقایون میتوانند بکنند نه خانمها ..اینکه تجاوز به حق الناس هست یا نه ...همان طور که چشم اقایون و نگاهدهیز به خودشان ربط داره مساله شخصی و ناخوشایند برای خانماس.اقایون باهاش مشکل ندارند.