2777
2789
عنوان

رشته تجربی یا انسانی

59 بازدید | 11 پست

سلام من انتخاب رشته دارم موندم برای دهم چه رشته ای برم  اینم بگم نمرات تمام درسام 20 هستش

علاقه زیادی ی به پرستاری و رشته تجربی دارم دوستام میگن نه سخته فرانسه تو استعداد انسانی داری برو انسانی و......

شما بنظرتون کدوم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو علاقه داری تو قراره انتخاب رشته کنی نه دوستات

مون راه میره

خب همینو بگو رفیق صمیمی هم هست یه رفیق صمیمی دیگه هم دارم  درس نمیخونم ولی میخواد بره تجربی ولی هی داره رو افکار

مون راه میرهخب همینو بگو رفیق صمیمی هم هست یه رفیق صمیمی دیگه هم دارم درس نمیخونم ولی میخواد بره تج ...

ببین الان یا دوستت خودش میخواد یه رشته ای بره و دوست داره توهم باهاش بری یا اینکه خودش یه رشته ای میخواد و دوست نداره توهم همونو بخونی یعنی میخواد فقط خودش باشه

در هرصورت اصلا نزار روی تصمیمت تاثیر بزاره 

چون تو قراره 3 سال اون رشته رو بخونی بعدش 4 سال یا بیشتر دانشگاه رشته مرتبط با اون رو بخونی بعدش شغلی که داری هم بستگی به انتخاب رشته الانت داره

پس جوری انتخاب کن که چندسال دیگه پشیمون نشی

نه عزیزم مدرسه ما داره رشته هممونو می‌پرسه و دوم پروندمون ثبت میکنه

آخه چطوری نمیشه که 

همه بر اساس نمرات نهم تصمیم میگیرن 

ممکنه تو الان بگی یه رشته ای ولی نهم کلا همه چی عوض بشه 

اینم بگم خیلی سنگینه و همه ی حواس و کارت میشه نمره تو نهم که فقط رشته ای که میخوای رو بیاری

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀