2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7527 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اگه بی اهمیت باشم به این موضوع دوباره به خودش اجازه میده که فحش بده 

کسی ک اینجور بزرگ شده نمیتونی کاریش بکنی 

غرور زیاد داره و خودخواهه ولی اون شوهر توهه اگه دوست بود یا کس دیگه میگفتم ولش کن ولی الان اون شوهر توهه و ادامه دادنش میشه قهر طولانی تر و دعوا و تنش بیشتر...

پس همینجا خاتمه ش بده .یه کلید ارزش نداره.

شوهرت غرور زیاد داره و مسلما نمیگه ببخشید ولی از طریق دیگه داره نشون میده از جو ناراحته مثل همین دعوا سر بچه ها.این یعنی ی چیزی داره اذیتش میکنه .

اگه نسبت ب جو بی تفاوت بود اگه با این جو نمیومد سمتت این بد بود عزیزم 

بعضی مردا حالا از بلد نبودن یا غرور کاذبشون نمیگن دوستت داریم و منم مقصرم...

لجبازی رو ول کن میدونم حق باتوهه ولی شما عاقلانه تر و خانومانه تر رفتار کن و بخاطر بچه ها و زندگیت ک خیلی بخاطرش تلاش کردی و اون دوست داشتن بینتون پیش قدم شو و بعدا زمان مناسبش باسیاست حلش کن

دیدید خانم مشکل شوهر شما اینه .....باید متوسل به دعا و نماز بشوید ....داخل غذاهاتون قران بخوانید با ...

اگه من باهاش حرف بزنم از این موضوع سو استفاده میکنه و بار دیگه به خودش اجازه میده که تحقیرم کنه 

الان ی چیز بگم این غرور و لجبازی اونقد میتونه خانمان سوز باشه ک من رو از خونوادم جدا کرده و دعوا دا ...

شوهرم خیلی غرور داره  بله درست میگید لجبازی خیلی بده مجبورم به تحمل بخاطر بچه هام 

اگه من باهاش حرف بزنم از این موضوع سو استفاده میکنه و بار دیگه به خودش اجازه میده که تحقیرم کنه  ...

مشکل همسرتان فرهنگیه .......یکی دوسال طول میکشه ...به قول بابام با دعوا نمیشه پیش رفت ....ولی اگر شما قران نماز بخوانیدمحیط تفریحی خودتان مذهبی کنید  خیلی موثره مخصوصا اگر به انرژی مثبت اعتقاد داشته باشید نفرین اصلا ن‌کنید ......خیلی از فامیلای ما موفق شدند....

الان ی چیز بگم این غرور و لجبازی اونقد میتونه خانمان سوز باشه ک من رو از خونوادم جدا کرده و دعوا دا ...

میشه لطف کنی درخواست دوستیمو قبول کنی وقتی به مشاوره ت نیاز داشتم کمکم کنی من کسی رو ندارم که راهنماییم کنه خدا خیرت بده 

مشکل همسرتان فرهنگیه .......یکی دوسال طول میکشه ...به قول بابام با دعوا نمیشه پیش رفت ....ولی اگر شم ...

مکان های مذهبی نمیاد ولی خودم و بچه هام میریم  اهل بیرون رفتن و رفیق بازی  نیست خیلی منزویه  همش  تو خونه س پای تلویزیون