2777
2789
عنوان

سن ۳۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6764 بازدید | 84 پست
ممنون از همدردی همتون  از بچه ها خبر ندارم ولی میتونم از مدرسه پیدا کنم پسرمو  فقط نخواس ...

بالاخره خانواده و فامیل شوهرتو مگه نمیشناسی؟محل کارش کجاس،نهایتا اینکه ازش شکایت کن سه سوت پیداش میکنن مشخص هست ک کد ملی اش چه شماره سیمکارتی داره،راحت تر از چیزی ک فکر میکنی میتونی پیداشون کنی،تا الان اقدام کردی اصلا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بچه ها اگه کسی و ببینین بخواد از ۳۷ سالگی زندگی دوباره شروع کنین تووو دلتون نمیگین سر پیری چه حوصله ای ؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

عزیزم منم ۳۷ سالمه ، دارم برا شغلی که دوسش دارم اموزش میبینم، چند ماه دیگه شروع میکنم، فعلا هم قصد ازدواج ندارم، اول باید شغلمو راه اندازی کنم تا با ادمای هم سطح و لول خودم آشنا بشم، ببین رییس جمهور امریکا تو سن هفتاد هشتاد تازه شده رییس جمهور، یا یه شخصی تازه تو سن ۶۰ سالگی اولین رستوران زنجیره ایشو زد و ثروتمند شد، تازه سازمان بهداشت جهانی تا سن ۶۵ سالگی رو دوره جوانی اعلام کرده، و بعد ۶۵ سال رو تازه وارد میانسالی میشیم

همکار من ۴۴ سالشه مجرده.تازه آپارتمان خریده یه اتاق دیزاین کرده واسه بچه.دختر امید داشته باش بخودت برس.بچه هم بزرگ میشه میره سر زندگیش.وضع مالیت چجوریه؟برو سرکار.سرت گرم شه

واقعا بچه ها اگه کسی و ببینین بخواد از ۳۷ سالگی زندگی دوباره شروع کنین تووو دلتون نمیگین سر پیری چه ...

دور ور منکه خیلیا تازه توی چهل سالگی ازدواج کردنو بچه اوردن برای من ایندنوع حرف زدنت عجیبتره

لطفالایک نکنید،ممنون
واقعا بچه ها اگه کسی و ببینین بخواد از ۳۷ سالگی زندگی دوباره شروع کنین تووو دلتون نمیگین سر پیری چه ...

عزیزم واقعا به نظرم کسی که 37 سالشه پیر نیست من اطاف خیلیا رو دیدم چهل و خورده ای سن داشتن اولین ازدواجشون رو کردند

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

خط تلفن شو عوض کرده کد ملی ش دیگه تووو لیست بیمه تامین اجتماعی نیس 

و از همه مهمتر خودمو باختم وگرنه اگه حالم خوب بود زیر زمینم بود پیداش میکردم و از همه بدتر کرونا شد و مدارس تعطیل 

حتی پسرمو مدرسه مفرستاده بود واسه همین حضانت شو از دادگاه گرفتم ولی پیداش نکردم 

کلی حکم جلب واسه نفقه دارم ولی پیداش نکردم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

با خانوادم زندگی میکنم و وضعم از وقتی بدتر شد که پدرم سکته مغزی کرد و تمام حامی مو از دست دادم 

پیری چیه عزیزم 😁

ما تا چهل سالگی تازه داریم جهانو بررسی میکنیم 

زندگی بعد چهل سال تازه با یه عالمه تجربه شروع میشه، من قصد دارم پولدار شم به همه کشورها سفر کنم 

بچه ها نتم ضعیفه اگه دیر چواب میدم ببخشین

ممنون از همدردی همتون ممنون از وقتی که گذاشتین 

مرسی 

الهی همهتون عاقبت بخیر بشین لحظه لحظه پر از ارامش و امنیت باشین

ممنون از وقتی که گذاشتین 

مرسی 

الهی همهتون عاقبت بخیر بشین لحظه لحظه پر از ارامش و امنیت باشین

من چند سالی از شما بزرگترم ولی بچه های منم دهه نودی ان. حالتو درک می کنم و می دونم خودت هم می دونی تو سنی نیستی که برا زندگی دیر شده باشه، ولی به خاطر شرایط، این احساس رو داری. 

خدا بزرگه، دقیقا از همون لحظه ای که یه نور امیدی تو دل آدم میاد، همه این حس ها هم تبدیل به شور و شوق زندگی میشن. درست میشه به امید خدا🤲🤲🤲🤲