2777
2789
عنوان

سن ۳۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6860 بازدید | 84 پست

شروع کن تغذیه سالم داشته باش، به بدنت عشق بده، حبوبات، آجیل، میوه سبزی جات حتما در هفته بخور، ورزش کن، ارتباطتو با پروردگار درست کن، اعتقاد داری نماز بخون ، نداری مراقبه کن ، خیلی حالت ازینی که هستی بهتر میشه 

الان اصلا به بچه هات فکر نکن ، فقط تمرکز بذار رو خودت بیا بالا

ممنون از وقتی که گذاشتین  مرسی  الهی همهتون عاقبت بخیر بشین لحظه لحظه پر از ارامش ...

عزیزم قوی باش

اگه نمیتونی از بچه هات بگذری جدی تر پیگیری کن 

اومیدوارم مشکله مالی نداشته باشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گل دخترا .

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
واقعا بچه ها اگه کسی و ببینین بخواد از ۳۷ سالگی زندگی دوباره شروع کنین تووو دلتون نمیگین سر پیری چه ...

من با شما همسنم دو تا بچه دارم همسن بچه های شما دو ساله ب خودم اومدم پارسال استخدامی قبول شدم تو این سن البته هنوز ابلاغم نیومده ب دلایلی  هم سن های من لااقل چهارده سال سابقه دارن ولی من سر سوزن ناراحت نیستم سنی نداریم

به سن نیست یکی تو سن بیست سالکی به همه اهداف اش میرسه شغل داره ازدواج موفق داره ولی تو چهل سالگی میمیره یکی تو سن 37سالگی شروع میکنه تا هشتاد سالگی هم عمر میکنه خیلی هم مفید واقع میشه پس این حرفارو بریز دور ازون رخت خواب جدا شو ورزش گروهی برو والا تو تنها زنی نیستی از بچه هاش دوره پیش پدرشونن عزرائیل ک نیست دختر

سنی نداری شما، متأسفم برای گذشته ی تلخت. ولی همه امون تو گذشته یه سری دردا داشتیم. قطعا می تونی از نو شروع کنی فعلا فقط زمانت بذار برای پیدا کردن خودت و سلامتیت.بعد مقتدر تصمیم بگیر چه مسیری میخوای بری.موفق باشی

اره حرفاتون درسته و واقعا بهم امید دادین چون همش فکر میکنم مشاورم الکی بهم امید میده 

وضع مالیم برم سرکار بد نیس چون سابقه دارم و از وقتی حالم دیگه بد شد مجبور به ترک کار شدم 

اکثر شبا خواب بچه ها رو میبینم 

تمام تلاشمو میکنم اینبار حالم خوب شه تا بتونم بچه ها رو داشته باشم هرچند معلوم نیس بعد اینهمه وقت اونا هنوز منو بخوان

کاش قویتر بودم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
بچه ها نتم ضعیفه اگه دیر چواب میدم ببخشین

همه موفقیت ها از وقتی شروع میشه ک شما خودتون رو قبول داشته باشین

شما تو سن کاملی هستین عاقل بالغ فهمیده پخته

مطمئنا یکم تلاش و زحمت و اذیت داره ولی ایندتون روشنه

اگ بخواین میشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببینید زندگی همیشه اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره زیر و بالاش و حوادث و موضوعات مختلفی پیش میاد که ادمو واقعا از زندگی زده میکنه ولی باید قوی باشید باید بجنگید سرنوشت همه ادما همه یکی نیس هیچ لذت و خوشی رو از خودتون نگیرین

بله ممنونم درسته 

ای داد بیداد ،،تف تو شرف هر کی خیانت بکنه حالا مرد باسه یا زن ،،از دخترش هم خجالت نکشید رفت خیانت کرد 

والله ما ممجردیم موقی به ذهنمون میزنه با یکی دوست شیم خواهرمون مادرمون میاد جلو چشممون ،نه تنها از سرمون میپره بلکه تا چن ماه خودمونو سرزنش کردیم چرا همچه فکری زد به سرمون ،،استاد قدیم گفته نزن بر در کسی   تا نکوبند درت را 

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،

نه خانم اصلا دیر نشده ،۳۷ سن زیادی نیست 

مورد  داریم،۴۰سالگی ازدواج کرده الان ۵۰سالشه دوتا دختر ۹ و۶ ساله داره ،تازه میگه زود ازدواج کردم ،۵۰ سالشه میگه زود ازدواج کردم یعنی ۱۳ سال از شما بزرگتر،این یعنی امید  

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،