2777
2789
عنوان

سن ۳۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6516 بازدید | 84 پست
از همون سالها حالم روانی م خیلی بد شد و پیش مشاور و روانپزشک و پریشون بدبخت و اواره و ...خلاصه تا ال ...

مردا همه همینن هیچ وقت حقو حقوتو نمیدن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
عزیزم دخترت هشت و نیم سالگی کلا از حضانت خارج میشه.بیار پیش خودت برای همیشه

اره تووو فکرشم ولی باید هنوز چند بار رفت وامد کنیم 

۲ سالش بود دیگه منو ندید بالاخره به اونا وابسته هست کم کم ایشااله 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همه همینن هیچ وقت حقو حقوتو نمیدن

حق و حقوق که هیچی کاش مردانه جدا میشد 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
حق و حقوق که هیچی کاش مردانه جدا میشد

اره بخدا مرد واقعی ما زنا هستیم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
واقعا بچه ها اگه کسی و ببینین بخواد از ۳۷ سالگی زندگی دوباره شروع کنین تووو دلتون نمیگین سر پیری چه ...

برای  آرزوهات تاریخ انقضا تعیین نکن . شاید برای دوباره بچه دار شدنت کمی دیر باشه (با توجه به اینکه هنوز کیس مورد نظرتو پیدا نکردی)

اما برای بقیه موارد هیچ وقت دیر نیس .

من دخترایی رو میشناسم که سنشون از ۳۵ بیشتره . حتی تا ۴۵ سال هم میشناسم که مجردن ولی زندگی خوبی دارن.

همه چی که شوهر و بچه دار شدن نیس . تو الان باید تلاشتو کنی که پنج ساله دیگه یا ده سال دیگه یه زن موفق باشی که مایه ی افتخار بچه هات بشی 

اینو هم بدون بچه هات یه روز برمیگردن پیشت . تلاش کن اون روزی که برگردن یه مادر شاد با زندگی سالم ببینن . نه یه مادر افسرده که با فکر اینکه برای همه چی دیر شده فرصت هاشو از دست داده . 

هدفت رو بزار روی پیشرفت شخصی و شغلیت

🐈🐈‍⬛
برای آرزوهات تاریخ انقضا تعیین نکن . شاید برای دوباره بچه دار شدنت کمی دیر باشه (با توجه به اینکه ه ...

عزیزم اره اون موقع سال ۱۴۰۱ بود 

تلاش کردم حالم خوبه خداروشکر 

و الانم بعد ۴ سال بچه هام پیشمن خدایا شکرت

برای آرزوهات تاریخ انقضا تعیین نکن . شاید برای دوباره بچه دار شدنت کمی دیر باشه (با توجه به اینکه ه ...

کیف کردم وقتی بچه ها اومدن خونمو دیدن و گفتن وای چه قشنگه خوشمون اومد خیلی خوشحال شدم

مرسی دخترا 

ممنون از همگیتون 

ان شاا... خدا کار همه گیتونو درست کنه و دلاتون همیشه در آرامش باشه الهی آمین

خوشحال شدم پیامتو دیدم ❤

مرسی مهربون