2777
2789
عنوان

سن ۳۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6518 بازدید | 84 پست

الانم روانپزشکم میگه الان وقت بچه اوردن نیس باید حالت خوب بشه . من دارم تمام زورمو میرنم خوب بشم بتونم بگیرمشون 

ولی همش یه چیزی توو درونم میگه خیلی دیره موفق نمیشی

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

نه دیر نیست با توجه به امکاناتی که دارین میتونین استعدادی که دارینو به نقطه ی قوت زندگیتون تبدیل کنین واینجوری از احساسات بد خلاص بشین 

سعی کنین خودتونو مشغول نگه دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۶۴

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

خواستگار که تا میگم دوتا بچه دارم و قصدم اینه بیارمشون فرار میکنن

من به معنای واقعی کلمه این چند سال مردم و فقط جسد متحرک بودم خیلی بد بود خیلی خیلی 

الان ولی حالم  بهتره فقط همین سنم 

و اینکه با وجود اینکه دهنم خبلی سرویس شده ولی کمی از سنم کوچیکتر میخورم

ن اصلا . طرف ۱۰۰ سالشه میگه میخام زن بگیرم واقعا میگما همسایمونه😶

یادش بخیر پدربزرگم وارد ۹۵ شده بود هر روز دعوا راه می انداخت چرا برام زن نمی گیرید تازه دختر جوون هم میخواست

خدا رحمتش کنه

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

ممنون از همدردی همتون 

از بچه ها خبر ندارم ولی میتونم از مدرسه پیدا کنم پسرمو 

فقط نخواستم از اول مهر دل به هواش کنم 

خیلی تووو این ۴ ماه اخر کتاب و فیلم انگیزشی خوندم و دیرم ولی لامصب ذهنم همش میگه دیره . همش میگه دیگه فایده نداره

قرص ها اضطراب و استرسمو از بین برده ولی این صداها خاموش نمیشه

عزیز الان خودت چیکار میکنی

با خانوادتی 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.