2777
2789

سلام 

جریان رو تو تاپیکهای قبل توضیح دادم، میخواستم بهش پیام ناشناس بدم و آخرین حرفم رو رک بهش بزنم که تو دلم نمونه،  چون پیام ناشناس رو سریع سین میزد.

بیشتریا گفتن که نفرست و بی خیالش شو، اما من نتونستم و باید حرفم رو بهش میزدم، خودش قبلا میدونست من یه کم رکم.

منم ناراحت بودم و یه کم بهش توپیدم، بیاید ببینید چی گفت.

به نظرتون آخرش چی میشه؟؟🥺

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی گل خانوم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

انگار اون ی کاربری دیگه بود 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

چی گفتی بهش؟ و اون چی گفت؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

لیاقت همونو هم نداشت، حالا چی گفت؟ 

😂😂😂 نه فکر کنم عمدا نمیکرد بنده خدا. مدلش همینطوریه. قبلا هم همینجوری بود

خیلی گیردادی وقتی تمایل نشون نداد باید بیخیال میشدی خودش بیاد اگر میخواد ولی پیامت بد نبود خیال خو ...

نمیتونستم😭 آخه بعد از اون هم هیچ راه ارتباطی از خودم نذاشتم

خب اخرش چیشد 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم