2777
2789
عنوان

اونی که پیامم رو سین نمیزد، آخر رک بهش گفتم+ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست
نمیتونستم😭 آخه بعد از اون هم هیچ راه ارتباطی از خودم نذاشتم

چرا خب انقد پیگیرشی کسی که بخوادت تو رو میاره تو اسکرین هومش سیو میکنه چکت میکنه کی میای ارزش داشته باشی اینکارو میکنه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
منم اینا رو بهش گفتم. یه کم توپم پر بود🥲 فکر کنم رفت فکر کنه ببینه چه جوابی بده

چقد خودتو کوچیک کردی

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون آخرش چی میشه؟ اون موقع که گفته بود نظری ندارم، گفت بیشتر از یک ساله که به ازدواج فکر نمیکنم. این دفعه کاملا جدی باهاش صحبت کردم. حستون چی میگه؟ میشه؟🥺

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹
چرا خب انقد پیگیرشی کسی که بخوادت تو رو میاره تو اسکرین هومش سیو میکنه چکت میکنه کی میای ارزش داشته ...

کلا یه کم فعلا مدلش ازدواجی نیست، چی کار کنم خب😭

۵ ساله رها نمیشم. گفتم فوقش میگه نه و برام تموم میشه. اما با اینکه بهش گفتم رک بگو جواب قطعی نمیده.

به نظرتون آخرش چی میشه؟ اون موقع که گفته بود نظری ندارم، گفت بیشتر از یک ساله که به ازدواج فکر نمیکن ...

خیلی بده ک عزیزم عزت نفس نداری این اقا اصلا بهتون فکر نمیکنن یا دغدغهاش نیست پس ایشون بیخیال شو اگرم بیاد سراغت برای وقت پرکنی و سرگرمی میاد

حسم میگه نمیشه، چون علاقه یکطرفه سرانجام نداره💔

💜                                                                                                                                                                                                                                           
کلا یه کم فعلا مدلش ازدواجی نیست، چی کار کنم خب😭 ۵ ساله رها نمیشم. گفتم فوقش میگه نه و برام تموم م ...

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 

چقد خودتو کوچیک کردی

من دیگه هیچی حالیم نمیشه. مرگ یه بار شیون هم یه بار. باید از این درد رها بشم. فراموشم نمیشد خب🥲

منم یه مدت بدجورررر پیگیر یکی بودم خودمو ب آب و آتیش زدم ک ب من توجه کنه نکرد درصورتی ک من ازش سر ...

مثل من. منم ازش سرم🖤

اما اخلاق و شخصیتش خیلی به دلم نشسته 😞

😭😭 واقعا نمیخواد؟

اینجور که نشون میده 

عزیزم درکت میکنم ،خیلی سخته 🍃💕

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من دیگه هیچی حالیم نمیشه. مرگ یه بار شیون هم یه بار. باید از این درد رها بشم. فراموشم نمیشد خب🥲

رسما با خاک یکیت کرده 

اینو بدون هر چقد دنبال یکی بدویی بیشتر ازت فاصله میگیره 

مجبوره مگه بخوادت خب نمیخواد که جواب نمیده 

یه جوری میگی فراموش نمیکنم انگار سالها خاطره داری باهاش