2777
2789
عنوان

اونی که پیامم رو سین نمیزد، آخر رک بهش گفتم+ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست
این ک داره رسما بهت بی محلی میکنه کدوم اخلاقو شخصیتو میگی؟

نمیدونم. به نظرم ویژگیهای اخلاقی خوبی داشت، شایدم من اشتباه کردم 💔

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

این ربات تو کدوم برنامس؟

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده ک عزیزم عزت نفس نداری این اقا اصلا بهتون فکر نمیکنن یا دغدغهاش نیست پس ایشون بیخیال شو اگرم ...

اصلا اهل این کارها و سرگرمی و ... نیست. کلا به نظرم دغدغه‌ش ازدواج نیست

من ازش دست کشیدم هنوزم ک بهش فکر میکنم بغضم میگیره💔 ولی دیگه خودمو کوچیک نمیکنم تو هم نکن❤

این دفعه که جواب بده، دیگه تموم 🖤

ممنون عزیزم 

مال تلگرامه

عه جالب بود 🌚

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
چند سالته عزیزم؟ مگه قبلا چه رفتاری داشته که انقدر دوسش داری؟

سنم کم نیست. من ۲۸ اون ۳۱.

به نظرم خیلی با ادب و با شخصیت بود، قبلا مثل همین الان که تو پیام دیدین از دستش عصبانی میشدم و بهش میتوپیدم اون هیچی نمیگفت، علت رو برام توضیح میداد و دو بار دو بار عذرخواهی میکرد، و فکر میکنم خیلی خوش قلبه، من عاشق آدمای متواضع و خوش قلبم و اینا من رو جذب میکنن، به نظرم آروم و مظلومه، اهل مطالعه، راستگو، قابل اعتماد، رازداریش رو که نگم، و به نظرم از اوناییه که دیگران رو قضاوت نمیکنن چون گاهی کامنتهاش رو دیدم و همه جور دوستی هم داره.

از لحاظ شرایط مادی مثل تحصیل و شغل خیلی معمولیه اما من اخلاق و شخصیت اون رو دوست دارم💔

البته یواشکی استوریش رو نگاه کردم، رفته سفر، به قول خودش قبلا میگفت: هر وقت گرفتار میشم تمرکز ندارم پیام جواب بدم و حتی خانواده‌م هم کاری باهام دارن تماس میگیرن یا پیامک میدن.

الان ذهنش درگیره باید بیشتر صبر کنم 😞🖤 مثل ما خانمها نیست که همزمان میتونیم به چندتا چیز فکر کنیم.

عزیزم جواب داد تگم کن کنجکاو شدم🤦🏻‍♀️

باشه عزیزم، البته الان رفته سفر انگار و میدونم تو چنین مواقعی عمرا نمیتونه جواب بده و کلا جواب هیچکس رو نمیتونه بده. کلا مدلش همینطوریه، نمیتونه مثل ما خانمها همزمان به چندتا چیز فکر کنه

سنم کم نیست. من ۲۸ اون ۳۱. به نظرم خیلی با ادب و با شخصیت بود، قبلا مثل همین الان که تو پیام دیدین ...

دیگه بهش پیام نده خودتو مشغول کن هر چی دنبالش بری بیشتر فرار میکنه مدل مردا اینجوریه رهاش کن اگه قسمتت باشه خودش میاد

دیگه بهش پیام نده خودتو مشغول کن هر چی دنبالش بری بیشتر فرار میکنه مدل مردا اینجوریه رهاش کن اگه قسم ...

باشه عزیزم. ممنون❤ 

برام دعا کنید لطفا. من چشمم فقط اون رو گرفته، انگار کور شدم 😞