سرخود اویشن و گیاهی جات نده اگه سرفه خشک داره بدتر میشه...دختر من سه ماهه درگیره دکترش گفت تا اسفند اسپری دهانی بزنه با قرص ایروکاست بخوره....میخوره بهتره دوروز نخوره باز عود میکنه
و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خلطداره؟آنتی بیوتیک خورده؟پس من خیلی وقته سرماخورده ولی سرفه اش گاهی هست گاهی نیست کمتر شده عناب دم کن خوبه پونه وبابونه چارتخم وتخم به آسیاب کن بریز تو آب جوش با عسل بده بخوره
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دختر منم اینجوری بود. دخترم لاغر هم هست اینقدر سرفه میکرد که شونه هاش دردناک شده بود. بردم دکتر آلرژی با ی اسپری (سالبوتامول نبود) خوب شد. تو هم نترس بازم برو دکتر