2777
2789

عزیزم شما که مادرت داره خرجت رو میده،چرا اصلا دلت میخواد برگردی.

یعنی دوست داری برکردی،خونسو تمیز کنی،شبا بهش سرویس بدی،آشپزی کنی،اونم هر روز پرو تر از دیروز.

اگه جان بودم بر نمیگشتم،اگه اومد و به غلط کردن افتاد،با تضمین برمیگشتم،مثلا نصف حقوقشو همراه بهت بده،یا پولی رو ماهیانه فقط برای خرج خودت برات بزنه به کارتت 

و برای خرید وسایل هم باید دموکراسی باشه.نظر شما دو نفر نه خاله و خانباجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برنگرد منم قبلا این حرکت رو زدم جز اینکه خودت کوچیک بشی هیچ چیز دیگه ای رو به دنبال نداره تو  وقتی برگشتی خودت منتظر این باش که سر کوفت بخوری بابت قهرت ولی اگه بمونی و صبر کنی اون بیاد مطمئن باش بهتر میشه شرایط تو زنشی مگه جورابی که بخواد به خاطر قهر کردنت اینکار بکنه صبر کن تا بیاد موضوع رو بگو و بگو من میخوام اینطور باشی اگه نمیتونی برای همیشه برپ مطمئنا قبول میکنه و برات میخه اگه از الان اینطور باشه فردا پس فردا با بچه هاتم همینه اون وظیفشه باید بده

عزیزم شما که مادرت داره خرجت رو میده،چرا اصلا دلت میخواد برگردی. یعنی دوست داری برکردی،خونسو تمیز ک ...

خودمم همین فکرو میکنم از طرفی میگم مادر خواهرش یادش ندن زندگیم بپاشه😔😔

بهم نگه چی شد برگشتی

خب میتونی بگی بخاطر زندگیمون بخاطر فرصت دوباره اصلا بگه چه اهمیتی داره مهم این دوس داشتی برگردی وباز خب خودت بهترازهمه ما میدونی چیشده که قهرکردی شاید خیلی چیز کوچیکی باشه 

بهم نگه چی شد برگشتی

برنگرد قطعا پر رو تر از قبل میشه دفعه دیگه بخای قهر کنی به هیچ عنوان نمیاد دنبالت ،صبر داشته باش حتی اگه یک ماه طول کشید برنگرد بزار سر عقل بیاد یکم تلنگر بخوره بهش 

دقیقا  من با بدترین بلاهایی که سرم اومد نرفتم خونه پدرم چون دلم نمی‌خواست جدابشم زندگیم رو دوس ...

حالا که ایشون رفته اگه برگرده بد از بدتر میشه،حرف شما درسته اما تا قبل از اینکه ایشون خونه رو ترک میکرد ،استارتر باید قبل از ترک خونه تاپیک میزد می‌گفت برم یا نه تا ما بهش می‌گفتیم نره الان دیگه فایده نداره برگرده 

ببین دختر گلم  

بشین سر جات زندگیتو بکن 

خوندم تاپیکتو 

ببین پدر و مادر من برام همه چیز خریدن از سوزن بگیر تا یخچالمو پر کنن و تا تخت و مبل و همه چیز 

مادر شوهر من اومد خونه ی من وسایلامو جلوی چشمم برداشت برد خونه اش و استفاده داره می‌کنه بهم نمیده  من باید قهر میکردم به نظرت ؟؟؟

تازه سرویس طلا مو بعد از دوسال برام گرفت اونم نازک نازک 

تازه کتکمم زد  مدام تو زندگیم دخالت می‌کنه  

تاشوهرم یک چیز برام میگیره فضولی می‌کنه حسودی می‌کنه 

بد دهنی بهم کرد  عروسی هم نگرفت. چون قبلش کتکم زده بود من واسه خاطر شوهرم موندم پای زندگیم 

شوهرمم همچین احساساتی نیست عوضش من کلا اخلاقم باهاش فرق می‌کنه  اما فبها دارم زندگیمو میکنم  

پس خواهش میکنم خودت زندگیتو بساز. قهر نکن اگه قهر می‌کنی تو خونه قهر کن نرو خونه بابات بمون تو خونه بهترین رسیدگی و آرایش رو به خودت بکن ولی به شوهرت محل نده غذا درست کن بذار جلوش باهاش. شام بخور نهار بخور ولی باهاش حرف نزن 

خودش عاقل میشه  خودش میاد سمتت 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

عزیزم شما که مادرت داره خرجت رو میده،چرا اصلا دلت میخواد برگردی. یعنی دوست داری برکردی،خونسو تمیز ک ...

خدا خیرت بده این درسته ،نه اینکه شوهرش بیاد بگه برگرد اینم با سر برگرده ،اصلن نباید ضعف نشون بده که خوشحاله شوهرش اومده ،باید تو خونه مامانش شرط و شروط بزاره وگرنه تا آخر عمر باید عذاب بکشه و این تحقیرو تحمل کنه  

حالا که ایشون رفته اگه برگرده بد از بدتر میشه،حرف شما درسته اما تا قبل از اینکه ایشون خونه رو ترک می ...

الان  می‌تونه برگرده  ولی محل به شوهرش نده و  همون طوری قهر بمونه  

اگه نهایت شوهر حرفی زد بگه من نیومدم واسه اینکه تو خوشحال بشی اومدم چون خونه ی خودمه ومیخوام راحت باشم 

و کلا مادر شوهرش هم  بیخیال شه و جواب نده 

اصلا با مادرشوهرش هم قهر بشه  مهم زندگیشه  

بالاخره شوهرش درست میشه اولین قدمش برای حفظ زندگی تو خونه موندش هست حتی اگه با شوهرش سالها هم قهر باشه بالاخره آشتی میشه 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید