2777
2789

به نظرم خودت فکر کن با توجه به موضوعی که بود تصمیم بگیر 

البته من تاپیک ها ی قبلت رو نخوندم خبر ندارم چی شده 

ولی اینجا یکی میگه برگرد یکی میگه بمون ببین ما هر چی بگیم فایده ندارد 

اگر بگیم بمون دو تا شرایط ایجاد میشه یا شوهرت میاد عذرخواهی که خوبه یا شرایط ممکنه بدتر بشه که شوهرت یعنی نیاد  اینجا تو ضرر می‌کنی 

اگر بگیم برو خونه هم خب  خوبه زندگیت دوباره جمع میشه فوقش یکم غرورت زیر سؤال می‌ره  که اینم به مرور زمان حل میشه 

حالا خود دانی 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

اگه میخوای برگردی بهش پیام بده بگو به مامانمینا گفتم خونه نبودی اومدم اینجا. الان هم نمی خوام بفهمن باهات قهرم و پیششون تابلو بشیم. اما فکر کنم شک کردن بیا دنبالم تا کسی متوجه نشده

اینجوری هم خودت نرفتی و هم متوجه میشی واسش مهم هست یا نه.اونم متوجه میشه رابطتتون واست مهمه حتی تو دلخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه بگم من نگفتم ب مامانم اومدم قهر.گفتم تو خونه نیستی 

اخه عزیزم تو اون زندگی هیچ حقی بهت داده نمیشه بمون و یکم رو خواسته هات پافشاری کن فوری بری که همون اش و کاسه اس

ok bye

استارتر عزیز معلوم دلت بازندگیت این بدون آدم هرکاری بکنه برا زندگی خودش کرده برا آیندش بدون یجور فداکاریه یه جور ایثار وگذشت بدون به هیچ وجه نه کوچیک نمیشی که بزرگتر میشی اینو کسی داره بهت میگه که زجر همه چیزو کشیده  برام دعاکن 

رفتم تاپیک قبلت رو خوندم اونجام علت رو نگفتی 

گفتی تاپپیک قبل 

حوصله ندارم برم بقیه ش رو بخونم

اگه سر چیز الکی قهر کردی برگرد...اگه نه مشکلت جدیِ بمون تادرستش کنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

وقتی میخواین برگردین ، چرا خونه زندگیتونو ول میکنید و میرید ؟؟؟ از اولش قهر کردن اشتباهه ، خیلی هم ...

دقیقا 

من با بدترین بلاهایی که سرم اومد نرفتم خونه پدرم چون دلم نمی‌خواست جدابشم زندگیم رو دوست داشتم قهر هم شاید کردیم تو خونه موندم آخرش یا اون صدام کرد یا غذا گذاشتم جلوش آشتی شد آخرش 

به نظرم  کسی که قصدش طلاق نیست قهر و رفتن از خونه مشکل رو حل نمیکنه تو خونه بمونه یک سال هم شده بمونه ولی قهر خیلی بهتره تا بره خونه بابا 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

😂😂😂😂

نخند شبا تاصبح انلاینه شوهرم بعد هرشب یک پیام میده یک شب میگه چطوری باز دوروز بعد میگی خوبی توقع داره باهاش اشتی کنم منم گفتم این دفعه تکلیفتو مشخص کن ازاین خبرا نیس بعددیروز عکسشوفرستاده میگه ببین دل تنگ شو منم عصبانی شدم بدحرف زدم .این تحمل دو روزم نداره شوهرم اصلانمیگه بیام دنبالت از اشتی کردن حرف نمیزنه منک حالاحالاهاهستم 

منظورم اینه بگم من نگفتم ب مامانم اومدم قهر.گفتم تو خونه نیستی

تو اینطوری بگی درست ولی اون ک میدونه قهری چرا خبری نگرفت؟

ترسی نداشته باش گاهی کمی سیاست و طاقچه بالا گذاشتن چاشنی زندگی بشه مردای ک قدر همسرشو نمیدونن حساب کار دسشون میاد