من دوروزه نصب کردم ولی تو نظرات نوشته بود انگار داره تو بازار بزن برنامه بدنسازی بانوان بعد هر کدوم طبق نظراتش خواستی انتخاب کن و انجام بده اگر نتیجه نگرفتی برو باشگاه
عزیزم برنامه کالری شمار نصب کن خیلی تاثیر داره.و اینکه روزی ی ربع هم با برنامه ورزش کن.من ۶۸بودم امروز خودمو کشیدم با لباس شدم ۶۳
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
ماشالله عالیه اره برنامشو دارم چه رشته ورزشی کار میکنید؟
والا چون تو آپارتمانم هوازی کار نمیکنم چون صدام میره پایین.همین ورزش های دیگه که بیشتر بی سر و صداس .برنامه تو بازار و گوگل پلی هست .کالری شمار هم خیلی بهت انگیزه میده کمتر بخوری.ضمن اینکه دوتا بچه دارم صبح تا شب بدو بدو میکنم.اگه میتونی طناب بزن یا بدو.خیلی زود کم میکنی
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴