2777
2789

چه ورزشی خوبه برای خوش هیکل شدن و توپر شدن ؟؟؟

فیتنس یا بدنسازی یا پیلاتس ؟؟

اسم رشته ها ورزشی رو  زیاد نمیدونم 

حتما باید زیر نظر مربی باشه یا تو خونه هم میشه ورزش کرد با مربی مجازی ؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این تاپیکا نمیان! فقط باید کلید واژه شوهر، خیانت، مادر شوهر، خواهر شوهر، جاری توی عنوانت باشه! اینا تضمینیه، بقیش بگیر نگیر داره عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
توی این تاپیکا نمیان! فقط باید کلید واژه شوهر، خیانت، مادر شوهر، خواهر شوهر، جاری توی عنوانت باشه! ا ...

میدونم گلم ولی  بخدا این تاپیک بیشتر  بدردشون میخوره 

اگه هیکلشون عالی باشه شوهرشونم بیشتر عاشقش میشه

تاثیر داره؟

من دوروزه نصب کردم ولی تو نظرات نوشته بود انگار داره تو بازار بزن برنامه بدنسازی بانوان بعد هر کدوم طبق نظراتش خواستی انتخاب کن و انجام بده اگر نتیجه نگرفتی برو باشگاه

میدونم گلم ولی  بخدا این تاپیک بیشتر  بدردشون میخوره  اگه هیکلشون عالی باشه شوهرشونم ...

چی بگم والا! همشونم ادعای عاقل بودن دارن. یا مثلا خودشونو روشعن فکر میدونن!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
من دوروزه نصب کردم ولی تو نظرات نوشته بود انگار داره تو بازار بزن برنامه بدنسازی بانوان بعد هر کدوم ...

والا حقیقتش باشگاه نمیتونم برم چون دوره از خونم

برا همین گفتم تو خونه ورزش کنم

پیجی یا مربی خانم تو تلگرام میشناسی برا ورزش تو خونه؟ زیر نظر مربی شاید بیشتر تاثیر داشته باشه

این برنامه فرقی با باشگاه رفتن نداره دیگه نیاز نیست ادم بره باشگاه؟؟

من دوروزه نصب کردم ولی تو نظرات نوشته بود انگار داره تو بازار بزن برنامه بدنسازی بانوان بعد هر کدوم ...

کدوم برنامه؟

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)

عزیزم برنامه کالری شمار نصب کن خیلی تاثیر داره.و اینکه روزی ی ربع هم با برنامه ورزش کن.من ۶۸بودم امروز خودمو کشیدم با لباس شدم ۶۳

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
عزیزم برنامه کالری شمار نصب کن خیلی تاثیر داره.و اینکه روزی ی ربع هم با برنامه ورزش کن.من ۶۸بودم امر ...

ماشالله عالیه

اره برنامشو دارم

چه رشته ورزشی کار میکنید؟

ماشالله عالیه اره برنامشو دارم چه رشته ورزشی کار میکنید؟

والا چون تو آپارتمانم هوازی کار نمیکنم چون صدام می‌ره پایین.همین ورزش های دیگه که بیشتر بی سر و صداس .برنامه تو بازار و گوگل پلی هست .کالری شمار هم خیلی بهت انگیزه میده کمتر بخوری.ضمن اینکه دوتا بچه دارم صبح تا شب بدو بدو میکنم.اگه میتونی طناب بزن یا بدو.خیلی زود کم میکنی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴