2777
2789

سلام.من یه فرشته کوچولوی 4ساله دارم ومیخوام برای بچه دوم اقدام کنم.اگه خداصلاح دونست جنسم جورباشه.

دوستای عزیزی که توزمینه تعیین جنسیت پسر قبل بارداری تجربه دارن میشه کمک کنید.

من توااین هفته اقدام دارم ورژیمم گرفتم ومیخوام نکته هایی که تواین چند روز مهمه رو هم رعایت کنم ممنون میشم تجربه هاتونو بامابه اشتراک بزارید منم براتون دعا میکنم.

از خدا بخواه، که بچت پسر بشه،اول و آخر خدا باید بخواد ولی چیزایی که شنیدم ایناس:  چیزای گرم باید بخوری هم خودت هم شوهرت، توی روزای تخمک گذاری مرتب رابطه داشته باش، قبلش ا ر ض ا شو خودت.

منم ی دختر سه سال و نیم دارم از مهر رژیم گرفتم اذر اقدام کردم نگرفت در حالیکه همه چی اوکی بود ..زیر نظر فوق تخصص بودم..دوباره اقدام کردم نگرفت..دخترمو با همون اقدام اول باردار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بسپارید به خودش، دوم اب پرتغال با عسل به وفور . عسل خوب و دونسته باشه که عالیه. چای زعفران، چلغوز لعنتی 😁🌹روحیه ی شاد . پوزیشن مناسب . اول شما به لذت .... برسی 

ومن الله توفیق 😁 دستم خیلی بسته بود دیگه شرمنده

خدا هست.