2777
2789

دو هفته پیش ب شوهرم گفتم شیرخشک بخر این اطراف اصلاااا پیدا نمیشه بچم شش ماهش کامل نیستو شماره یک استفاده میکنم بعد ایشونم رفته کلییییییی داروخانه های اطراف شهرو گشته اخر یکی پیدا کرده من عکس شیرخشکو برا شوهرم فرستادم اونم نشون داده ب طرف ولی بالای یک سال داده بعد اومده داروخانه تقریبا نزدیک خونه پرسیده دیده اونم داره اونم بالای یکسال بهش داده و شوهرم نفهمیده 😐 بعد ک اورد هرچی گفتم برو عوض کن نرفت گفت حالا ک کمیابه قایم کنیم واسه یکسالگیش منم چیزی نگفتم اما اصلا از فکرش در نمیام 😐اگه امروز دوتاشو ببرم اون داروخانه نزدیک خونمون و بگم ازشما خریدیم و با ی مدل دیگه عوض کنم بنظرتون گناهه؟اصلا عوض میکنه ؟

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

من که نفهمیدم منظورت از گناه کدوم قسمتشه ولی مگه هنوزم آدمایی مثل تو وجود داره؟😐

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم اینکارو نکنم چون رو این مسائل حساسم

بعدشم الان هوا سرده و چیزیش نمیشه، هوا که به گرمی رفت هم جای خنک یا تو یخچال بذاری چیزیش نمیشه

یا نهایت راستشو بگویا عوض می کنه یا نمی کنه ولی دیگه عذاب وجدان نداری

فک می کردم کسی مث خودم نیست اما هست🤣

دور و بریا گاهی میگن تو دیوونه ای😁

معلومه گناهه خب شما یه دونه از اون داروخونه گرفتین

میتونید واقعیت و بهشون بگین اون هم اگه بخواد دوتاشو ازت برمیداره

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
من که نفهمیدم منظورت از گناه کدوم قسمتشه ولی مگه هنوزم آدمایی مثل تو وجود داره؟😐

منظورم اینه دوتا شیرخشک از دو تا داروخانه ی مختلف رو ببرم بدم ب یکی عیب نیست ؟

هم میتونی نگه داری هم ببری داروخونه قشنگ راستشو بگی چون ک سرش پلمپه عوض میکنه

اخه الان ۱۳۰ هزارتومن خاک بخوره تو کابینت چرا 😂

ازین لجم میگیره هردوشون خاستن فقط محصولشونو رد کنن بره شوهر بنده خدا ماهم ساده

من ترجیح میدم اینکارو نکنم چون رو این مسائل حساسم بعدشم الان هوا سرده و چیزیش نمیشه، هوا که به گرمی ...

منم حساسم و دیوونه 😂ولی الان ک نیاز دارممم لجم میاد الکی تو کابینت تا ۶ ماه خاک بخورن😂

چی میگی دست و پا شکسته فهمیدم خوب گناه چی خواهر کشور رو غارت کردن رفتن کاندا دارن زندگی اعیونی میک ...

میگم دوتا شیرخشک از دوتا داروخانه مختلف بدم ب یکی