2777
2789
عنوان

از ترسناک ترین وعجیب ترین خاب های که دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 99 پست

۴ بار شایدم بیشتر خواب میبینم کوچه خونه قبلیمون با چاقو میان برام منم فرار میکنم 

چقدر زجر میکشم تو خواب🤐😂 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تو جنگ عراق و امریکا، دوست عراقی بابام ک تبعیدی بود برگشت عراق و ب بابام گفت امن و امانه، تو هم بیا زیارت، من اونجا خونه دارم و زن و بچه هام هستن 

بابامم قاچاقی رفت... چن روز بعدش ظهر من خواب دیدم ک بابام تو قایقه وسط آب، دارن بهس تیر اندازی میکنن، از خواب پریدم! فرداش بابام اومد و تعریف کرد ک پلیس ایران بهشون شلیک کرده و از بیخ گوشش رد شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادآوریش حالمو بهم میزنه وحشتناک تر از خودش تعبیر شد

هیییی!!!

مثل خواب من

خواب دیدم خواهرم از شوهرش جدا شده

چندوقت بعدش شوهرخواهرم فوت کرد

آخی جوون بوووود😢😭😭

میشه برای صاحب خانه شدنم صلوات بفرستییین😥❤انشالله حاجت رواااابشین.

خواب دیدم توی سالن غسال خونه ام دورم پر از مرده هایی بود که روی تخت بودن، یه اتاق دیگه داشت رفتم تو اون اتاق یه وان بود که توش یه سری جنازه روی هم ریخته شده بودن و ته وان یکم آب کثیف بود دونه دونه جنازه ها رو میزدم کنار و صورتشون رو نگاه میکردم ولی هیچ کدوم رو نمیشناختم به جنازه ی آخر که رسیدم یه بچه بود که تو دستش یه عروسک کوچولوی مو فرفری بود که از دستش افتاد تو اون آب کثیفه ته وان یهو احساس وحشت کردم صدای مامانمو از بیرون میشنیدم که میگفت به اطرافت نگاه نکن و بیا بیرون دویدم سمت بیرون قدم آخرو که خواستم بردارم برم بیرون یه چیزی از پشت گردنم گرفت کشیدم تو با جیغ از خواب بیدار شدم و دست خواهرمم که پیشم خوابیده بود رو تو خواب چنگ زده بودم ۵ دقیقه بعدشم اذان صبح رو دادن 

بعد ها فهمیدم برام طلسم جدایی و طلاق  گرفته بودن و تو قبرستون دفنش کرده بودن که انقدر سنگین بوده که میتونست باعث مرگم بشه

هیییی!!! مثل خواب من خواب دیدم خواهرم از شوهرش جدا شده چندوقت بعدش شوهرخواهرم فوت کرد آخی جوون ب ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم. خواب من خیلی ترسناک بود دقیقا همونطوری تعبیر شد😪

دوروز پیش خواب دیدم ی جنازه سیاه پوش از جلوم بردننن  امروز دست پدربزگمو که مرده بوسیدممم🤦🏼‍♀ ...

خخ

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
رابطه با پدربزرگم که تازه مرده بود، خیلی وحشتناک بود لخته لخت بودیم دختر عمویی دارم ۱۳سالشع اونم لخت ...

خوبه باز با پدربزرگت بوده من بدبخت با خواهرمو بابامو مامانمو همه این خواب لعنتیو دیدم

خییییلی چندشع

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

پنج سال پیش خواب دیدم که تعبیر شد سه تا مار داشتن وارد خونم میشدند من خیلی ترسیدم در رو بستم مار ها باید در گیر کردند و تکه تکه شدن 

نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم  
رابطه با پدربزرگم که تازه مرده بود، خیلی وحشتناک بود لخته لخت بودیم دختر عمویی دارم ۱۳سالشع اونم لخت ...

تعبیرش اینه ارث و منفعتی بهتون از طرفش میرسه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
خدا رحمتشون کنه عزیزم. خواب من خیلی ترسناک بود دقیقا همونطوری تعبیر شد😪

مرسی عزیزم

خدااموات شمارم بیامرزه

اصلاااافکرش نمی کردم تعبیرش 

اینجوری باشه

ولی حیف.....😓😔😔

میشه برای صاحب خانه شدنم صلوات بفرستییین😥❤انشالله حاجت رواااابشین.