2777
2789

ازدواج دومم وباخانوادم خیلی توعدابم پسردوستن وخونموکردن توی شیشه حمایتم نکردن توکارای دادگاه خودم کاراموانجام دادم طلاهاموفروختم وکیل گرفتم همش زخم زبون کتک ارامش ندارم ادمیم نیستم ک فکرکنید کاری کردم ابروریزی بشه بریدم ودیگ نمیخوامشون میترسم ازتنهایی زندگی کردنم نمیدونم برم خوابگاه کسیم نمیشناسم ک هم خونه باشیم نگران بعدطلاقم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

پسردوست هیچی نشده داروندارش زده ب اسم پسراش ب من میگ نونتومیدیم بعدخرج پسر۳۷سالشو میده کارنمیکنه دلم خون نمیدونم چکارکنم بعدجدایی کجابرم 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا  داغونم  ولی  در هر حال اندازه  جون  خودم و  توان خودم دارم تلاش میکنم اگر  نظام قبول بشم  نظام مهندسی  برام یه کور سو امیدی باز میشه برا ک جدا و مستقل زندگی کنم   خاحوادم بخاطر دخترام   و پول میگن جدا نشو   

دیگه باید بتونم از پس زندگی بر بیام بعد  جدا بشم   شوخی نیست  همینطور احساسی ازدواج کردیم ک گند زدیم احساسی طلاق نگیریم   از رو نفرت و هیجان انتقام    قشنگ خودمونو بسازیم رو پامون ک بلند شدیم دفرار ۰۰۰

توروخدا بگین چکارکنم اصن جای امنی هست بخوام خوابگاه برم تهران دنبال هم خونه بودم یکی ازدخترای فامیل ولی راستش دختره ادمی روابط ازاد داره هرکاری دلش میکنه ب منم گفت ببا...  من نمیتونم ادمی نیستم ازاینکارا کنم میخوام سالم زندگی کنم

والله من نه خانواده درست درمونی دارم نه شوهر ولی طلاق بگیرم نمیزارن تنها زندگی کنم مجبورم نیکنن برگر ...

نمیتونم دیگ کتک خوردم داعونم خیلی داعون

فعلا داغونم ولی در هر حال اندازه جون خودم و توان خودم دارم تلاش میکنم اگر نظام قبول بشم نظام ...

انیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم سخته واقعا من دیگ باخانواده نمیتونم خانوادم بی ارزشم کردن پیش خانواده شوهرم

برو خوابگاه اتاق تکی یا ۲ نفره که راحت باشی

امن؟ خیلی نگرانم من تجربه مستقل بودن ندارم 

توروخدا بگین چکارکنم اصن جای امنی هست بخوام خوابگاه برم تهران دنبال هم خونه بودم یکی ازدخترای فامیل ...

بافامیل اصلا همخونه نشو هرچقدرپول

داری رو همون حساب کن شده یه

سویت اجاره کن 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

شده یه سویت اجاره کن و مستقل شوعادت میکنی

اره فقط نگران تنهازندگی کردنم 

نمیتونم دیگ کتک خوردم داعونم خیلی داعون

منم داعونم ولی خب هیچ پشتوانه مالی وعاطفی ندارم براهمین طلاق نمیگیرم،الان بالای ۳۵روز نرفتم خونه پدرم اصلا دور هم نیستم ولی کسی سراغم نمیگیره یه جورایی ازخداشون

انیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم سخته واقعا من دیگ باخانواده نمیتونم خانوادم بی ارزشم کردن پیش ...

قربانت 🌹

خانوادهای اینجوری داریم کاریش نمیشه کرد   همینیم دیگه  😓

خودتو  از نظر مالی تقویت کن    ب کسی احتیاج نداشته باشی