2777
2789

خواستگاری آمد چندبار ام اومد ابجیش فرستاد مادرش،ریش سفیدش 

بابام فقط یکلمه..نه نه نه

حتی نمیگه که ایراد داره هیچی نمیگه لااقل بگه قیافش بده میگم اوکی 

کارش بده میگم اوکی

میگه پسر خوبیه به درد تو نمیخوره

ما ۱۵ سال اختلاف سنی داریم 

همکاریم از قبل همو میشناختیم 

حتی چندبار مامانم زنگ زده بهش دست از سر ملیکا بردار و ....

بابام تهدید می‌کنه میام محل کارتون سرتو میبرم فلانت میکنم...بکن هیچ حق انتخابی نمیدن 

ما حتی مشاوره هم رفتیم اوکی گرفتیم 

اما خانوادم....

چکار کنم دیگه چقد خون جیگر بخورم خسته شدم از راز نیاز دعا😭

خدا خودش کمکمون کنه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مام ۱۹ سال اختلاف سنی داریم پدرم همه چیو درباره آینده و اتفافاتی که ممکنه بیفته بهم گفت بعدشم نامزد کردیم و صیغه محرمیت خوندیم گفت تا ۶ ماه باهاش معاشرت کن سفر برو بیرون برو همه چیشو بسنج مشاوره هم برو اگه دیدی خوبه و آدم خوبیه و خودتم دوسش داشتی اون موقع عقد کنین

والا ۱۵ سال اختلاف خیلی خیلی زیاده و بعد که هیجان و عشق فروکش کنه احتمال مشکل هست شاید خانواده ت و پدرت از این ترسیدند

من و شوهرم ۵ سال تفاوت داریم جاریم و شوهرش ۱۱ سال میبینم گاهی از درک نشدن همدیگه عذاب می‌کشند با اینکه ازدواج شون عاشقانه بوده

همین که میگی ۱۵ سال اختلاف دارید یعنی حق با پدرتونه.

دختر خوب مگه میخوای دندون مصنوعیاشو براش بزاری؟ برو یکی پیدا کن که پا به پات ذوق کنه نه ۱۵ سال بزرگتر😕

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊