2777
2789
عنوان

جن و موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 102 پست
تجربه که نه خدارو شکر ، ولی یه مدت کلا زندگیمون بهم ریخته بود که گفتن برامون دعا کردن ، میخاستیم دعا ...

ما توخونه بچه داریم حالا نمیدونم تو خونمون هس یا نه ولی اگه بچه رو اذیت کنن چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال هرچز تلاش میکنیم هشتمون گرو نهمونه مدام بلا سرمون میاد اتفاقای بد خودم مدام شک دارم ب شوهرم دع ...

عزیزم من نمیخوام از خودم حرف بزنم، چون میترسم یه چیز اشتباه بگم، ولی به نظرم دعا و قرآن سعی کنید هر روز توی خونه بخونید 

نماز هاتون رو سر وقت بخونید، صدقه بذارید، دیگه سعی کنید به جن و اینطور چیزا فکر نکنید، ان شاءالله که برطرف بشه

من تو زندگیم مشکل زیاد دارم همش حس میکنم شولرم خیانت میکنه 

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
وبال الاعمال میگن یعنی کارهایی که نفست برخلاف خواست خدا انجام میده  مثلا غیبت بده تو غیبت میکنی ...

و موارد دیگه ...

مثلا من جایی میخوندم که ببخشید دستشویی کردن توی حمام، رزق رو کم می‌کنه 

و موارد دیگه ... مثلا من جایی میخوندم که ببخشید دستشویی کردن توی حمام، رزق رو کم می‌کنه 

منم شنيدم يعني تو يه كتاب خوندم 

اسمشو يادم نيست 

شلوار رو ايستاده پوشيدن التحيه العمال يود فكر ميكنم اسم متابه

آهان یه چیزی احتمال میدم که طلسم شدید و اونام موکلا ( نگهبان ) ی طلسمن که دریچه باز شده و اونا از دنیای موازی پاشون به زندگیت باز شده 

دعای علقمه که گفتم بخون به مدت 7 روز ( اگه هر روز بخونی نور علی نوره ) علقمه برای دفع مزاحم و دشمنه ( چه انسان چه جن ) 

ما توخونه بچه داریم حالا نمیدونم تو خونمون هس یا نه ولی اگه بچه رو اذیت کنن چی

اذیت منظور مثلا یکاری میکنن که از شوهرت بددت بیاد، با همسرت زیاد جر و بحث کنی یا ضرر مالی یا اعصابتو ضعیف میکنن و... ، که این چیزاشون دوامی نداره و با ادامه دادن سوره ها میرن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
و موارد دیگه ... مثلا من جایی میخوندم که ببخشید دستشویی کردن توی حمام، رزق رو کم می‌کنه 

آره تمیزی و حموم و دستشویی خیلی مهمه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

آها یه چیز یادم اومدم 

معوذتین( یعنی سوره ی ناس و فلق) رو سعی کن زیاد بخونی 

راستی استارتر عزیز یه چیزی هم بگم ناراحت نشیا، اینو به خودمم میگم،  گاهی ممکنه پول حرومی بیاد تو زندگی و برکت رو از خونه ببره 

عزیزم همینجوری خودشون وارد خونه و دنیای آدما نمیشن، به ما گفتن یا قبلاً همینجا بودن که شما خونه ساختید یا براتون دعا کردن یا خودتون دعا کردین که وارد خونتون شده ،یا مثلا اگه شب بری کوه یا قبرستون باید بسم الله زیاد بگی 

آره تمیزی و حموم و دستشویی خیلی مهمه

البته نمیدونم از جهت تمیزی بود یا دلیل دیگه ای داره 

ولی در کل به نظر خودمم تمیزی زندگی مهمه،و همچنین اینکه نذاریم تو خونه جایی باشه که نجس بمونه 

متاسفانه بعضیا خیلی به پاکی نجسی اهمیت نمیدن