بچه ها کی جن با موکل داره من حس میکنم تو اتاقمون جن داره حتی خودم دیدم چیکارکنم ک بهم کمک کنه بتونم ببینمش و باهاش حرف بزنم کسی هست ک ازموکلش کمک بگیره؟؟
سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما توخونه بچه داریم حالا نمیدونم تو خونمون هس یا نه ولی اگه بچه رو اذیت کنن چی
اذیت منظور مثلا یکاری میکنن که از شوهرت بددت بیاد، با همسرت زیاد جر و بحث کنی یا ضرر مالی یا اعصابتو ضعیف میکنن و... ، که این چیزاشون دوامی نداره و با ادامه دادن سوره ها میرن
ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم
عزیزم همینجوری خودشون وارد خونه و دنیای آدما نمیشن، به ما گفتن یا قبلاً همینجا بودن که شما خونه ساختید یا براتون دعا کردن یا خودتون دعا کردین که وارد خونتون شده ،یا مثلا اگه شب بری کوه یا قبرستون باید بسم الله زیاد بگی
ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم